Skolavslutningär stort

För mig är skolavslutning en av de viktigaste dagarna på hela året. Mina föräldrar gjorde det alltid till en stor fin dag när jag var liten.

Mina barn går på en liten lantskola med 43 barn..Bullerbyidyll och jag älskar det!
Skolgården består av berg och skog..massor av fina träd och bakom fotbollsplanen ligger sjön osv. Jag känner igen stigarna och stenarna från jag var liten.
Stunden i kyrkan med barn som sjunger så taket lyfter…underbart. Min son och hans bästa vän.
Efter kyrkan blir det picknick och 5:orna som tackar för sig.

Porslin Balders hage och handduk och servetter Falby

Kläder Lucky ellen mfl.
Nu har vi ätit tårta så att vi står oss…

Nu ska jag fortsätta vara med mina barn, jag har en överraskning till dem som jag tror att de kommer gilla.
.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Skolavslutningär stort”

 1. Hej
  Jag är flitig läsare på din blogg.Alltid inspirerande för mig. Nu vill jag gärna vara med o tävla jag har ingen egen blogg.Jag gillar på fb. Om jag vinner önskar jag ljusblå färg.
  Ha en trevlig helg
  Lisette Carlsson

 2. Det är precis som min gamla skola, som också mina barn skall få gå. Jag hoppas innerligt att jag också klarar av att ge mina barn den känslan av att det är stort!

  Och som jag ser fram emot barnsång i kyrkan!!

  Vackra bilder! Fortsätt myset nu och hoppas dom blir glada för överraskningen!

 3. Hej, gillar din blogg jättemycket, du har det så hemtrevligt, gillar det skarpt! Vill gärna vara med i utlottningen av strandmadrassen eller sommarbagen från NYBLOM KOLLEN, om jag vinner vill jag gärna ha i blått eller ljusblått.Hoppas på turen!
  Jag gillar NYBLOM KOLLEN på FB.
  En trevlig helg önskar Ingegerd. Gmailadress: maggan54@gmail.com

 4. Det låter verkligen som en härlig dag. Tänk att det fortfarande finns så små mysiga skolor som förr i tiden, här försvinner de med en rasande fart tyvärr.

  Vad spännande för dem med en överraskning, jag blir också nyfiken

  Kram Teres

 5. Visst är skolavslutningen speciell! Här har vi sonen som slutar sexan och det känns konstigt att inte få vara med på hans skolavslutning nästa år.
  Vi firar alltid in sommarlovet tillsammans med makens föräldrar och min mamma. I år blir det lunch då sonen ska på fest på kvällen, men annars har vi ätit tillsammans på kvällen. Vår familj brukar fika ihop efteråt.
  Kram

 6. Ja visst är det mysigt med by skola och avslutning i kyrkan. Jag gillar prästens sätt att tala till barnen. Så varmt och naturligt.

  Här blev det oxå presenter efter fikat.

  Kram Katha

 7. Jag är så glad över att Thure och Ivar, mina söner, kommer att få växa upp i denna idyll. Bättre start på livet kan man inte få!
  Vi får dock vänta ett par år till innan det är skolavslutning på riktigt i vår familj. Jag längtar redan!

  MVH
  Helena i Önnebo

 8. härligt att se hur man för sina traditioner vidare…för mig är skolavslutningen också speciell som är värt att firas efter ett års jobb i skolbänken :)..underbara bilder från dina barns skola
  kram Åsa

 9. Å sååå vackert! Du bor verkligen mitt i ett drömlandskap! Det där är en riktig skola i mina ögon och en sån jag drömmer om att arbeta i någon dag. Det är en fröjd att kika in till dej och njuta en stund av alla dina vackra foton!

  Solig kram från Eva

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *