Semesterfeeling och premiärdopp

 
 
 
Nu går jag in i tanken med semesterfeeling, startade det igår med att dricka vin en tidsdagkväll:) Nu får jag tid att jobba undan med mina bilder, fundera över kommande inspirationsjobb och framför allt bara vara!!
  
Känns väldigt bra att få vara hemma hos mina barn lite mer och att barnen får sommarlov från skolavslutningen.. med lite hjälp av mormor och farmor & farfar. Igår satt jag vid poolen och så blev premiärdoppet av… 23 grader nu i vattnet  och 28 grader i skuggan för er som läser och inte bor i Sverige, så det är ganska okej:) Mer bilder i nästa inlägg.
 
 
 
Ha det så bra, här ska jobbas och sedan ut i trädgården!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Semesterfeeling och premiärdopp”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *