Lite loppis, lite shabby..ja lite av allting

 
 
Har haft en toppendag i en underbart hus med spabad utomhus…vill ha:))) Ja,ja..jag vet jag har pool och jag är nöjd med det..men attans så mysigt det var. Nu ligger min kära man och sover på kudden igen i vår säng, vilken härlig känsla. Imorgon börjar vår gemensamma semester..5 veckor ska vi ha tillsammans i år..men inte alla på rad. För den sista veckan har vi sparat till Mallorca.
 
Tänk att snart har jag och min man varit ett par i 20 år och vilken dag som helst fyller bloggen 3 år..jösses..livet rullar!
 
 
Ha det gott alla söta, nu blir det kudden och så ses vi imorgon igen.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Lite loppis, lite shabby..ja lite av allting”

 1. Ha en riktigt skön sommar, ledighet och semester
  Hoppas att du inte tar semester helt från bloggen. (Men det tror jag inte!!!)
  /Jeanette H.

 2. Visst är det skönt när maken kommer hem igen!!
  Min älskade make jobbar också borta i långa perioder… kommer hem fredag kväll till söndag em, åtminstone. Men jag får sakna honom hela veckor.

  Önskar dig en fantastiskt härlig semester, med din fina familj!

  Kram Mia

 3. Vad mysigt med semester tillsammans,och grattis att ni har höllt ihop så länge tillsammans.Sedan får ja väl skriva en liten grattis hälsning till bloggen också.Sj har jag varit singel i 3 år och varit ensam mamma i 8 år. Och min blogg är 1½ år gammal.Det får jag fira haha skämt och sido,man skall inte ha för bråttom ha en underbar mysig helg med familjen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *