Vadär julen utan människorna..

Min man

Vi hade en så skön julafton. Först firade vi här hemma med vår egen familj.

Jag och barnen

Sedan bar det av till mamma och min låtsaspappa för att fira med dem. Stövlar såklart på fötterna, vad annars ..hi,hi

Hemma hos mamma och min låtsas pappa finns så mycket kärlek. Mamma är fantastisk hon hade bjudit min pappa och flera andra människor som annars skulle suttit själva på julafton. Det gör mig alldeles varm i hjärtat. Jag fick verkligen känslan av vad julen går ut på. Om man inte har någon att fira med med ..vad är då klappar värda? Allt som betyder något är att vi får känna kärlek och har någon som bryr sig om oss.

Hemma hos mamma och låtsaspappa

Det är med mötet med människor man växer själv, både i tanken och i hjärtat och det har jag gjort denna jul. Jag har nog insett värdet av att ha två familjer som älskar oss och gör allt för oss..det är inte självklart för oss alla.

Ha en fortsatt skön jul
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Vadär julen utan människorna..”

 1. Allt jag bad om till jul var en julafton med min familj utan sura miner, det lyckades nästan. Några sura miner blev det men inte några större irritationsmoment iaf.
  För mig, likt dig, är människorna och glädjen så mycket viktigare än julklapparna.

  Ha en god fortsättning

 2. Åhh så vackert skrivet av dig! Riktigt härliga vackra rader. Kände att nu måste jag kommentera. Jag brukar kika in här ibland men ytterst sällan skriva en kommentar. Vet inte varför jag inte gör det. Det bara blir så.

  Dina bilder idag är levande, fyllda av harmoni och glädje. Och för att inte tala om hur söt din man är där han sitter ;))

  God fortsättning! /Ann-Louise

 3. Vilken fin omtanke av din mamma! Man blir glad i hjärtat och inspireras när man ser hur andra människor ger så mycket av sig själva för att så många som möjligt ska få glädjas. Fint inlägg!

 4. Hej! Jag läste precis ett härligt reportage om dig i Leva & Bo, tyckte jag kände igen ditt bloggnamn,och mindes att jag sett det på ”Smultron på ett strå”
  Vilken fin och inspirerande blogg du har 🙂

  God fortsättning!

  Kramar Ann

 5. Fin jul du verkar ha haft. Jag håller med att utan familjen blir det ingen jul. Att träffas och umgås är livets gåva. Min dotter som bor nere i Europa har varit hemma över julen. I morgon åker hon hem och nu börjar det bli jobbigt känslomässigt. Vill ju ha henne här alltid 🙂

  Ha en fin annandag jul! Kram Anna

 6. Jag fick ca 1 timme med mina barn eftersom jag jobbade 12,5 timme på julafton och juldagen.. Jag får vara glad åt det lilla, men det kändes inte så kul 🙁

  Härligt av din mamma att bjuda in fler som hade suttit ensamma annars..

  Kram Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *