Pojkrummet är inrett

 
Renoveringen av sonens rum börjar bli klart. Här har han själv valt vilka möbler som ska köpas. Nu har han äntligen fått sin egen tvhörna och ett rum som stora killar har. Han tycker om att ha ordning och reda och han vet precis hur han vill ha det.
 
Spegel, säng , matta Ikea, Lampa Cervera och kudde Hemlängtan
 
 
Sängen har han fått i födelsedagspresent av farmor och farfar, nattduksbord, matta, tv, alla playstation m.m har han köpt själv för egna pengar eller sparat till på olika sätt. Mycket medveten och målrinktad på det han vill ha och gillar. Fotöljerna och pallarna i skinn från Ikea fick han i julklapp.
 
 
Så har han fått sin New Yorktapet och på den sidan är det inte klart ännu, där ska det bli skrivbord och hylla för alla småsaker, lego m.m. Rekommenderar inte Rustas fondtapet, den gillade inte min man att sätta upp:)
 
 
Taklister ska upp, skrivbord ska in och lite annat, men sedan är det klart. Ni må tro att han är lycklig nu! Så här såg det ut när vi började riva. klicka HÄR
 
Kram Lotta
 
Mer bilder från barnrum hittar du här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

20 reaktioner på ”Pojkrummet är inrett”

 1. Jättefint! Måste vara en dröm för er pojke:) och så kul att han själv är engagerad och vet vad han vill!
  Önskar dig ett Gott Nytt År!
  Kram Suzann

 2. Vilket snyggt ungdomsrum! Härligt med målmedvetna ungdomar.

  Jag vill också ha en fototapet fast då med ett foto som jag själv har tagit. Men jag vet inte var jag vill ha den. haha

  Ni ser ut att ha ett väldigt vackert hem!

 3. Vad fint det blev!! Vi ska göra dotterns rum nu och jag vill sätta panel i taket/snedtaket men gubben (som inte är så intresserad) tycker det verkar jobbigt, vad har ni satt för nåt, hur många gånger är det målat? Det är ju såå snyggt!

 4. Svar till anonym

  Det är grunsmålat en gång och sedan målat två gånger med Nordsjö färg. Panelen är köpt omålad. Vi harpassat på att isolera väggarna och så har han reglat upp det för att få på panelen. Inte så svårt hälsar han:)

  Kram Lotta

 5. Fina Lotta!

  Vilket härligt rum för en stor kille!

  Önskar dig ett riktigt gott nytt år! Ser fram emot att följa din resa under 2012, både som bloggare & företagare! Du är grym – fortsätt så!

  Stor kram Jes ♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *