Livet på landet

Härligt vinterväder ute och jag har varit inne och redigerat bilder hela dagen. Skönt att jobba hemma ibland och få styra sin egen tid..imorse började jag med sovmorgon och sov bort nästan hela förmiddagen…det var det värt:)
Ha det så bra alla goa vänner där ute!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Livet på landet”

 1. låter som att du behövde sova och vad skönt att du gjorde det :)..underbara vintriga bilder du bjuder på…längtar till att jag själv får fotografera lite snö
  ta hand om dig
  kram Åsa

 2. Åh så vackert! Vi har ingen snö i Kolmården! Hoppas vi får lite vi också. Det lättar upp i kylan o mörkret! Undrar… tidigare hade du större bilder i din blogg. Varför är de mindre nu? Ja, ja spelar ingen roll. Bilderna är jättefina precis som hela din blogg. Men jag gillade när du la in större bilder. Jag såg detaljer bättre då. Ha en skön kväll fina Lotta!
  Kram… Anna från norra Östergötland =)

 3. Idag snöade det här också, sonen på två sprang runt, pekade ut och skrek- snöar, där snöar. Vi klär på oss men sen vägrar han gå ut. Det är hans första snö han kan pulsa och leka i! Väl ute hade vi det härligt!

 4. Åh så vackert! Vi vill också ha snö här i södra skåne! Sovmorgon låter underbart, blir inte många sådana här nuförtiden ha ha! Två små bebisar som vaknar allt från fyra till sju på morgonen, pust… men det kommer väl!
  Ha en fin kväll!
  KRAM Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *