Det luktar såpa..

Metallmugg med hyacint Grannfrun, keramikskålar Sofias hus,
Hur har ni det i stugorna? Här har det varit städdag, inget kul att städa, men jag har låtit det ta tid. Nu är det rent och fint på undervåningen medan övervåningen fortfarande ser ut som ett slagfält. Men senast imorgon flyttar sonen in i sitt nya rum, så det blir toppen.
Nu har jag slagit in de sista julkalpparna och ska packa en julkorg med lite godsaker till min syster.
Ta hand om er!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Det luktar såpa..”

 1. Kan riktigt känna doften av såpa, min mamma brukade alltid använda det så det är en barndomsdoft. Det får nog bli en flaska imorgon så kan köksgolvet få sig en omgång….resten tror jag att jag städar efter jul istället;)) GOD JUL!!

 2. Härligt… Jag kan nog städa ihjäl mig känns det som. Och efter en timme med en 2-åring, en 5 månaders och tre katter… så är det likadant igen. MEn det är väl så det ska vara ;D Fullt normalt i en småbarnsfamilj. Får gilla läget alltså! ;D Även om man får nippran ibland…

  Ha det fint Lotta!

  Kram pernilla

 3. Övervåningen har jag med kvar, men vi skall ju inte vara hemma på julen så jag tar det lugnt med städandet =)

  Ha en fin torsdag och hoppas sonen kan flytta in under dagen..

  Kram Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *