Mer tid med barnen

Nytt schema på förskolan när jag gått ner i tid, mer tid med barnen..känns som innan jag startade eget. Har jobbat mer än heltid vissa veckor, även om jag jobbar hemifrån numera. Nu kommer det bli lagom mycket..i mitt hjärta känns det lugn och ro. Imorse när jag åkte till jobbet så fällde jag en tår..jag är så jäkla lycklig. Jag har kämpat så för att kunna jobba lite mer med min fotografering kombinerat med förskolan, och nu när jag ser det går..så känns det så bra. Jag tar inget för givet..men jag tänker heller inte oroa mig mer. Jag vill bara vara glad för nuet..älskar båda min jobb lika mycket..allra helst att de går att kombinera.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Mer tid med barnen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *