Fotograf trädgård

 
Nu är jag på väg hem igen efter 3 dagar i Sundsvall. Jag har fotograferat flera tusen bilder, så nu har jag massor att redigera. Hannas familj bodde jag hos i två dagar och där bjöds det på massor av god mat och dricka…jättegullig familj!  Kul att träffa Hanna som jag bara tidigare mött genom bloggen. Hannas fantasiska trädgård är indelad i rum och här ser ni Hanna pynta ett av rummen som använd som matplats och grillplats.
 
Hannas blogg hittar du HÄR
 
 
 
 
Två dagar senare far jag hem till Charlotte. De som följer hennes blogg vet att hon har ett stort trädgårdsintresse och har en blick för det vackra. Hennes blogg har inspirerat mig många gånger och det var så kul att få komma hem och se allt det vackra hos henne. Vilken trädgård…vill ha:))
 
Charlottes blogg hittar du HÄR
 
Nu ska jag passa på att jobba lite och sova..det var fest i Sundsvall inatt och drag på det ute, så det hördes upp till hotellrummet:) Nej nu mot Linköping och hem till mina älsklingar…nästa vecka blir det inte mycket jobb gjort, då ska jag vara med min barn innan skolan börjar.
 
Ha det så bra och tack snälla Hanna och Charlotte för jag fick komma!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Fotograf trädgård”

 1. Hej Lotta, det finns så mycket fint i din blogg att läsa och idag hittade jag några blogg till där jag anmälde mig och som jag följer, Hannas och Charlottes blogg. Imorgon börjar vardagen igen efter ein härlig semester, jobbet väntar på mig. Ha en underbar söndag. kram Irene

 2. Heeej!!!

  Tack för i går!! Vilken dag… Åhh vad duktig du är Lotta på att ta vackra bilder, se sekundens händelser och att fånga känslan. Väldigt imponerande och inspirerande.

  Hoppas tågresan hem gick bra!!
  Kram
  Charlotte

 3. Ja tack för senast Lotta!! 🙂
  Hua, jag fick ihop drygt hundra bilder som jag gått igenom… Ta det lugnt med alla de tusentals bilderna nu 🙂

  Kram Hanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *