Färdig stylat

 
 
 
Idag har Aftonbladet varit här och jag hann styla och pyssla så att de var nöjda. Vilken tur:)  Å vad roligt det är att träffa människor som jobbar med det som jag gör. Man byter tankar och erfarenheter och ser hur andra jobbar.
 
 
 
 
När jag ska städa undan allt då tänker jag på att jag måste vara en tok som ställer upp på allt detta..men sedan när man ser det i en tidning så brukar det vara så skoj. Allt leder till något annat och bloggen har har gett mig så många nya upplevelser som jag aldrig skulle varit med om..om inte bloggen fanns. Reportagen kommer i 3 olika tidningar i sommar i Härligt hemma bilagan..mycket Lotta blir det..*ler*.
 
Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Färdig stylat”

  1. Gillar verkligen din blogg. Och dina bilder gör sig så väl i olika reportage…så jag förstår visst att du lägger ner den tiden. Ska bli roligt att se i tryck!

    Får jag vara fräck att tipsa dig och dina läsare om en tävling där man kan vinna en resa? Ni läser allt om det i min blogg om ni vill… eller så struntar ni i det och fortsätter njuta av ”Fyra årstider – mitt liv på landet.” Det tänker jag göra…

  2. Ljuvlig styling, men tar du hem kollegor toka!!! Vi får aldrig nog av Lottahemmet, mera sånt vill vi se, det sprudlar av enregi, glädje och hemtrevnad i varje reporatge du är inblandad i! Härligt hemma menar du väl? Jag tror min lillstuga kommer med där med tror jag, det är ett gammalt rep. Du, vet du var bilderna på ”blogginstresserade” tagit vägen, tror de varit borta på allas bloggar en vecka nu???

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *