Lotta iÖstgötatidningen

Idag är jag med i Östgötatidningen..wiee vad kul. Blir så glad att de vill skriva om mig och mitt företag. Får passa på att säga hej också till alla nya läsare som tittar in. Välkommen till Fyra årstider! Ha en skön kväll..själv ska jag tokstäda inne för imorgon kommer det bli värdering av vårt hus inför kommande badrumsbygge.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

22 reaktioner på ”Lotta iÖstgötatidningen”

 1. Hej Lotta. Vad roligt att det går så bra för dig. Jag som följt dig bra länge nu vet hur du kämpat för att nå så här långt. Och wow vad du är duktig på inredning, att fota och bara vara den härliga människan du verkar vara 🙂 Jag är jätteglad för din skulle och inspireras till tusen! Tack ska du ha för att du delar med dig av ditt liv och dina intressen.

  Jag själv känner stor lycka då jag nu vet att jag/vi så småningom ska flytta in i ett alldeles eget hus. Vi ska nämligen bygga nytt 🙂

  Kram Josefin

 2. Du ska vara stolt och glad, söta Lotta!!! Le mot livet så ler ju livet mot dig!! Å det gööööör du ju, varje dag :D!!!

  KRAM från ett höstig the Island

  // Inredningsfrun 😉

  Psssst….. Lycka till på värderingen. Jag håller mina små tummar!!!

 3. Jag förstår att det är så många som läser din blogg. Har man väl hittat hit så återkommer man varje dag. Man blir så inspirerad av dina fina bilder och dina kloka ord. Det är så naturligt allting och inte ”påklistrat”. Kul att det går så bra för dig!
  Stor kram

 4. Du är så otroligt härlig! Jag får så mycket inspiration och glädje genom in blogg! Otroligt kul att vara med i tidingen! 🙂 Ha det gott! PS: Meningen ”Home is were the heart is” är felstavad. Det ska in ett ”h” i ”where”. //Inte bara hängivet blogg-fan utan även språkpolis. Sorry, men jag tänkte att du nog vill ha det rätt eftersom det syns hela tiden. Kram!

 5. Så härligt. Jag läste den tidningen idag när jag åt lunch och såg att det var du. Härligt att det går så otroligt bra för dig. Och vi bor inte långt ifrån varandra heller. 🙂

  Ha det jättebra.

  Kram

 6. Det var inte en liten förändring som har skett under de senaste åren och månader för dig. Jättespännande att se boken sen.
  Som jag alltid skriver, du är helt enkelt underbar och inspirierande person. Stor kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *