Lotta i Corren

Foto Mia Karlsvärd. Poncho Nordljus

Idag kan ni läsa en helsida om mig i Corren..märkligt att se sig själv på bild och i text. Tänk att bloggen som har varit min lilla paus nu blivit så mycket omkring…både många besökare, mitt företag och att tidningar vill skriva om mig.
Det gäller landa mitt i allt detta och bara njuta och fortsätta vara den jag är. Lotta på landet som älskar stövlar, fotografera, pyssla hemma, gå i skogen och fundera på livet *ler*.

Välkommen alla nya läsare..här kan ni läsa om mig och mitt liv på landet!
( p.s Bloggadressen stämmer ej i tidningen)
Tyvärr finns endast artikeln i tidningen och ej på Correns hemsida. Ha en underbar dag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

28 reaktioner på ”Lotta i Corren”

 1. Hej!
  Så roligt för dig! Fotot ser jätte fint ut också! Tack för att man får följa din fina blogg!
  Hoppas solen skiner längre upp i landet, regn och rusk i sydligaste Sverige idag!
  Hälsar Anna T

 2. Hej Lotta!

  Inte konstigt att det rullar på när du har sån talang för det du gör!! Du är fenomenal på at skapa en känsla som tilltalar så otroligt mycket!

  Kraam Mariette

 3. Hej Lotta!
  Vad roligt att det går så bra för dig!! Du är så otroligt duktig på det du gör:)
  Tror säkert att Ernst himself kommer höra av sig snart o vilja ha ett samarbete;)

  stor kram!

  Jenny

 4. Grattis Lotta! Det ska bli kul att läsa – tyvärr bor jag ju i ”fel” område för att ha papperstidning men ser fram emot att läsa på webben :=) Du är värd allt detta, tror du landar väldigt bra – mossan i skogen är ju mjuk och följsam :=) KRAM **Milla **

 5. Vad fin du var i tidningen!
  Snygg poncho :))
  Du är värd all framgång – verkligen! Har man hjärtat på rätt ställe brukar framgången komma!
  Kram
  Lina

 6. hej på dej

  jag tycker att det är gör kul att det har gått så bra för dej. var kan man få tag i denna tidning?
  jag önskar dej all lycka till med alla dina drömmar. jag har också tag i tag i livet och går en utbildning. grunderna till florist så snart skall jag också fixa mej en blogg.
  kram i höstrusket
  chatrin

 7. Fixar farsan..jag gör allt det du skriver med. Med glädje! Men jag ger också min kropp energi där emellan och funderar på livet och vad jag vill med livet. Vad är viktigt. Delar jag och min man på allt vi kan. han är bra på att laga mat, jag klipper gräset osv.

  Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *