Uppskattning till mamma♥

Imorse gick jag ut i trädgården för att klippa gräset, efter en stund kommer min man ut med picknickkorgen och barnen med blommor.

De ordnade lite frukost vid poolen. Det är precis så här jag tycker att morsdag ska vara. Enkel uppskattning med små hemsnickrade presenter. Min son hade lagt pengar i ett kuvuert där det stod ”här har du något som man kan ha till en sokoklad” (choklad). Han vet vad jag gillar han *ler*.


Nu ska jag ut i trädgården en stund igen. I eftermiddag ska ”mina barn” på förskolan sjunga på morsdagkonsert i kyrkan, och det ska bli kul att lyssna på.

Ha en skön dag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Uppskattning till mamma♥”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *