Det kom ett mail..

Mail/kommentar från anonym angående inlägg från kojan:
Å ena sidan är det roligt att du vågar arbeta som fotograf, att följa sina drömmar är helt rätt och jag tycker det var modigt av dig, men samtidigt är dina bilder så amatörmässiga. Jag blir nästan irriterad över att du ska ta betalt för dina bilder! Bara för att man har en fin kamera och vackra omgivningar (du är otroligt duktig på styling) så blir man inte en bra fotograf. Ta bilden på termometern t ex, liten bit av vimpeln hänger ner, det ser oproffsigt ut, likapå med kaninen där du gör det klassiska nybörjarmisstaget att låta bakgrunden sticka fram bakom huvudet, i detta fall en bukett blommor. Gör du samma misstag när du fotograferar brudpar ja då är det kört. Det är inte bra reklam för dig som fotograf, tänk på att alla bilder du visar även på bloggen måste vara proffsiga.

26 maj 2010 12.25

Byxor Balders Hage

När jag fotograferar till bloggen så tänker jag inte på att alla bilder ska vara perfekta , bloggen är visst mitt ansikte utåt och jag har fått massor av jobb som fotograf genom den, men bloggen är mer än fina bilder..så till den anonyma kommentaren vill jag bara säga. Jag håller med dig om de bilder du skriver om..de är inte de mest proffsiga jag fotat utifrån ”regelboken”. När jag fotar familjer och inredningsreportage så tänker jag mer hur jag fotograferar, jag vet hur jag vill att bilderna ska se ut. Men jag överlever på mina jobb som fotograf …denna månad har jag mer än vad jag hinner med och mina kunder verkar väldigt nöjda. Jag är ändå glad över att du vågar skriva vad du tycker. Att du tycker jag har en fin kamera, att jag har fina vyer och att jag är duktig på att styla. Så tack!! Jag ser gärna fler åsikter, det gör mig bara bättre..så skriv vad ni tycker..jag blir jätte glad för det! Man kan alltid bli bättre.. Ni som läser min blogg, vad tycker ni. Ska alla bilder vara proffsiga, i så fall får jag tänka på det?

Inlägget från kojan hittar du här

Just nu önskar jag mer tid i min trädgård..det är så himla härligt ute nu!!

Kram Lotta

P.s Fick detta mail idag av en kund som heter Åsa och driver en butik som heter Krokstugans lantliv bor i Nyköping och som jag var och fotograferade hos. HEJ…KOM PRECIS HEM OCH HADE EN SKIVA I BREVLÅDAN HAR BARA TITTAT SNABBT MEN ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ VAD FINT. DU ÄR FÖR BRA. MAN BLIR ALLDELES VARM AV GLÄDJE NÄR MAN SER DEM…STORA KRAMAR FRÅN OSS TILL VÅR BÄSTE FOTOGRAF…precis vad jag behövde höra idag *ler*

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

56 reaktioner på ”Det kom ett mail..”

 1. Jag måste säga att det är sorgligt att någon lägger ner tid p åatt läsa din blogg och kolla på dina bilder bara för att sedan bli irriterad över dem.
  Liv och värme är något jag tycker du är fenomenal på och livet ser inte stilrent och ”korrekt” ut, livet har en vimpel eller en blombukett stickande fram, ibland till och med en törnbuske eller bittra tårar, men så är det och du fångar det underbart bra.

  Är det inte det där speciella som gör en till någon som inte är som alla andra vare sig det gäller personlighet eller vad man gör? Jag tycker inte att du ska tänka ”proffsigt” varje gång du fotar. KAnske är en sak om ett brudpar betalar, men till bloggen som är en tillflykt och något du älskar att göra på ett annat sätt finns väl ingen anledning. För övrigt är det DU som bestämmer.
  Jag blir irriterad på personen som skrivit inlägget som ANTAR att du jobbar på ett visst sätt. Är det inte bara den svenska avundsjukan som talar igen?

  Jag älskar dina bilder, du får mig att vilja flytta in både i kojan och som en liten smyggäst i ert hem =)
  Keep it up!

 2. Ja, det är ju jättebra att man vågar säga vad man tycker, men jag tycker samtidigt att det är fegt att inte stå för det, genom att man lämnar en sån kommentar anonymt!!

  Och jag älskar dina bilder! De är levande, talande, vackra! Ditt hem är vackert, det ser fantastiskt mysigt och ombonat ut!
  Sen om de är ”proffsiga” eller inte är väl upp till betraktaren att avgöra! Måste allt hela tiden vara så perfekt? Är allt så perfekt? Ska det se perfekt ut? Nej, jag tycker inte det!
  Jag förstår att du har mycket fotografjobb! Hade du funnits i min närhet hade jag absolut anlitat dig som fotograf, var så säker! Men nu är det ju lite långt geografiskt sett, så det blir svårt.

  Fortsätt på samma vis som du gjort, Lotta! Vi (de flesta) älskar att följa din blogg!

  Kramar
  Mona

 3. Härliga duktiga Lotta!!

  Fortsätt att ta dina underbara bilder med hjärta precis som du alltid har gjort!!!

  Så klart att att man alltid kan utvecklas och bli bättre, men den känsla och värme du förmedlar i dina foton kan man inte läsa sig till ”proffsfotografernas-regelbok”. Aningen har man det eller har man det inte. Å du har DET!!!!

  Kramar från mig på the Island 😉

 4. Vet du vad, jag tycker också det känns som ren avundsjuka.

  De som anlitar dig gör det ju för att de vill ha och tycker om just DIN känsla i bilderna.

  Skulle aldrig tro att brevskrivaren kan fånga sådan fin känsla med så mycket missunnsamhet i kroppen 🙂

  Kram från Ulrika

 5. Håper ikkje alle ”ekte” fotografer har ei slik instilling til folk rundt seg. Har som kunde via firma faring med utdanna fotografar og eg kan love deg…dei nådde deg ikkje til støvlane. Bilda dine er kjempeflotte! Om folk vil ha andre bilder..vel dei berre ein anna fotograf 🙂

  Klem!

 6. Men nu du Lotta. Nu är det jag som sitter här och blir irriterad!!!!
  Visst, jag är ingen utbildad fotograf men jag HAR ett öga för hur fina foton ska se ut.
  Och Jag har faktiskt ALDRIG sett någon fota med sån inlevelse i bilderna!!
  Helt otroligt levande bilder man med glädje hänger upp i sitt hem.
  Har varit och är inne på många proffs foto bloggar men ingen har den känslan som du har i dina foton!
  Och då pratar vi just om Proffs fotografer som jobbat med det i år….

  Jag önskar bara att du fanns närmre för då hade det funnits många som velat bli fotade av just DIG!

  Så snälla söta rara Lotta… Fortsätt som du gör för we just love it!!!
  Kram Erika

 7. Jag håller med MonaA då hon skriver att det är lite fegt av skrivaren att inte skriva sitt namn, vad tror personen ska hända?

  Jag håller även med dig, Lotta, att konstruktiv kritik är bra, men jag måste ändå fråga mig om personen som skrev inlägget har klickat på din länk till dina foto-jobb, för då skulle ju personen se hur bilderna ser ut och att det inte finns något att anmärka på!

  Nu till din fråga:
  Nej!
  En blogg är en blogg – en tillflykt! När du lagt upp bilder från beställningsjobb, då har de bilderna varit precis så perfekta som man vill ha när man betalar för dem. Bilder från kojan, bakning, ute i trädgården, det är ju ditt LIV, inte ditt jobb! Du har tagit de bilderna för dig, din familj och för oss som följer din blogg! Bloggen om dig, ditt privatliv, din familj. Om du endast skulle ha en fotoblogg för att visa dina bilder du tar för andra, visst då får man tänka sig för, men du ska inte ändra något alls!!

  Sotr kram!

 8. Hej Lotta! Ibland blir jag lite fundersam på folks åsikter. DU är däremot fantastisk som vänder och vrider på ett anonymt inlägg, som enligt mig är väldigt konstigt och fräckt! Du ser det positiva i det och tackar vedebörande – gulligt! Men som fler tycker, en blogg är en blogg och livet är inte helt felfritt. Hua säger jag bara om allt skulle vara perfekt. Du har en känsla och uppenbart är att fler tycker så eftersom du blir anlitad! Hur dina bilder i dina fotojobb ser ut vet väl ingen annan än dina kunder och de verkar ju som sagt nöjda. Näe, det osar avundsjuka lång väg! Stor kram Annika Larsson

 9. Håller med ovanstående kommentarer!
  Kan bara beklaga den anonyme mejlskrivaren, den svenska avundsjukan har varit framme igen…
  Din fråga – nej, alla bilder behöver verkligen inte vara proffsiga!

 10. Ursäkta mig, men vilken jävla idiot.

  Du blir anlitad för din fantastiska känsla i dina bilder, who cares om en liten sketen vimpelhörna hänger ner? Och sånt är ju lätt att ta bort om bilden skulle beställas av någon. Och har du någonsin utgett dig för att vara superduper utbildad proffsfotograf..? nje, inte direkt va? Du om någon har väl varit ärlig att du fortfarande lär dig och folk vill ha dig ändå.

  Så HA HA till den extremt fega anonoma kommentarslämnaren. Och du, det kanske är därför många gillar dig, för att allt inte är så extremt perfekt utan att känslan får styra….? Tänk på det du istället.

  puss o kram!
  Mia

 11. Hei!
  Jeg er stadig innom Bloggen din og synest du er kjempeflink!! Du får frem stemningsfulle bilder med nærhet og glede i, noe som mange proffe ikke klarer. Stå på videre, jeg synest du er kjempetøff!! Ha det fint 🙂

 12. Kjære Lotta!!
  Ikke har jeg ”geie på det”…men jeg synes du tar herlige, stemningsfulle bilder og bloggen din er til stor glede og inspirasjon!!
  varm klem♥

 13. Hei og hilsen fra Finland.

  Jeg er en fotograf og to grr har jeg fått et slikt respons. Det sårer. Og når man skriver anonymt begynner man å lure på hva som folk egentlig tenker når de skriver…

  Jeg prøver å legge ut bilder jeg vil vise til folk med tanke på kommende oppdrag osv. En annen sak er mer privat facebook der jeg legger ut mere snabshots…

  Æ liker bloggen din og ser deg mere som stylist æ også. Men du er også bra som fotograf, spesielt når det gjelder inredning osv. Stå på sier æ bare. Og: så klart skal man ta betalt for jobben man gjør. Ellers er man jo dum i hudet 😀

  Du har fått flotte oppdrag og det sier mye! Bry deg ikke om! Og som fotograf blir man bedre og bedre hver eneste dag. Man prøver seg frem og finner sin egen stil. Og om det ikke faller i smak til alle så trenger det ikke å gjøre det heller!

  Klem! Stå på!

 14. Hej Lotta,

  Det är bra med kritik, både bra och dålig. Välj vad du vill fokusera på och utgå från det.

  Jag tycker inte man behöver vara ohövlig när man framför kritik och så kan man tänka på att alla har olika bakgrund. Det betyder inte att man gör jobbet bättre eller sämre än någon annan. Vi är bra på olika saker helt enkelt – även utbildade proffsfotografer.

  Den anonyme ska ha anständigheten att skriva dit sitt namn annars kan man lätt tro att han/hon är en fegis som inte vågar stå för sitt ord.

  Fortsätt gå din egen väg Lotta. Du får vara precis som du vill 🙂 Jag gillar din blogg, stil och dina bilder!

  Stor kram,
  Sanna

 15. Lena Joelsson

  Vet du vad? Man kan aldrig bli älskad av alla. Jag tycker att dina alster är omtyckta av så många att du kan strunta i det där neggiga mailet.
  Att ta betalt för sina bilder kan man bara göra om folk är villiga att betala för det, och det är folk verkligen villiga att göra!

  Jag tycker dina bilder är jättefina och personliga! Fortsätt så!

 16. Äsch, vilket struntsnack från herr/fru Anonym. Proffsfotografer tar väl också bilder ”mitt i livet” då de inte tänker på komposition och vad som står i ”regelboken”. Så måste man få ha det! Jag tycker att ALLA dina bilder är underbart vackra, för de förmedlar en känsla. Det är synd att en del människor inte verkar vara mottagliga för det. Men du ska stå på dig Lotta, för du är SÅ underbar och SÅ mycket värd för oss läsare! Kram! /Cecilia

 17. Älskar dina bilder! Tycker om är sååå fina, så vad gör det då att dom inte är proffsiga!? Dom är fina och titta på och dom inspirerar nåt enormt!!!

  Keep on

 18. Hej!

  Skriver väldigt sällan här men följer din blogg troget. Men nu ville jag skriva några rader om detta inlägg.

  Tycker du tar väldigt fina bilder! Ibland kan det kännas lite väl stylat för bloggen men det förstår jag beror på ditt jobb, bilderna är väldigt vackra.
  Tycker också det är bra att få synpunkter, bra eller dåliga och tycker du tog till dig mailet bra. Synd att personen är anonym, men så kan jag förstå det också med tanke på att någon här i dina kommentarer kallar honom/henne för jävla idiot, det var väl det han/hon var rädd för?

  Du tar jättevackra bilder! Och så tycker jag som många andra att det är så mycket känsla i dina bilder, och det är mycket viktigare än perfekta bilder, du är ju faktiskt nybörjare så det är väl tillåtet att inte vara helt perfekt, tycker jag iaf.

  Kramar Lina

 19. Jag tycker dina bilder är underbara, jag önskar att jag kunde använda min kamera som du använder din! Lyssna inte på kommentarer från någon som inte ens vågar står för vad han/hon tycker. Såna anonyma kommentarer är bara fega!

  Synd att man ska behöva försvara att man göra något bra…

  Och den anonyme kanske skulle gnälla till alla dem som är ”fräcka” nog att betala dig för det du gör istället! Det går ju inte att ta betalt om ingen vill betala!

  Stå på dig! Du kan! Du är duktig!
  ninaerica

 20. En blogg är inte jobbet … vad skulle mina amatörbilder med min mobil kallas … (jag vill visa lite av det jag ser och just nu kan jag göra det endast med min mobil …) och detta är dessutom DIN BLOGG! Fortsätt! 🙂

 21. Hej På dig Lotta!

  Även om jag inte kommenterar särskilt ofta så tittar jag in till dig desto oftare. Det finns ett ord, autodidakt, ett bra ord och det är precis vad du är, en autodidakt(gällande fotograferandet) människa med ett hjärta i det du gör och tänk på att du är duktig.

  Med varma hälsningar från Eva Solid

 22. Hej Lotta
  Jag säger det igen….
  Dina bilder är underbara även det du skriver…
  Fortsätt så , allting behöver ej vara perfekt SÅ DET SÅÅÅ

  Kraam Pia

 23. Säger som jag sa tidigare, så trist att någon ska behöva lägga energi på något sådan här. Gillar man inte dina bilder är det ju hur enkelt som helst att låta bli att kika in här. Jag gillar i alla fall dem och njuter över allt du visar.
  kram Ullis

 24. kjære lotta!
  fortsett å del dine skjønne, stemningsfulle og flotte bilder (& din positive tekst!!!) her på bloggen.
  det er slike bilder som du tar, som gir meg inspirasjon!!

  klem Beate

 25. Jeg håper virkelig ikke det skal bli slik at bilder som man legger ut på bloggen, må være tatt av profesjonelle fotografer. Da mister man mye av stemningen og de gode vibbene man finner på interiørbloggene. Det er jo nettopp det som skiller bloggene fra kjøpte interiørblader.
  Fortsett som du gjør du, Lotta. Jeg heier på deg!

  Kari 🙂

 26. Jag blir ärligt talat förbannad! Det är strongt av dig att besvara mailet så vänligt och att vända det positivt. Jag blir förbannad på att man i detta land inte får sticka ut och visa att man gör något bra/att man har lyckats. Jag avskyr jante-lagen och den svenska avundsjukan. Göt något själva då! Så bara för att man inte har gått nån dyr fotoutbildning får man inte älska att fotografera och tacka ja till jobb när de erbjuds? Nä, skäms! Kram till dig, Lotta! jag tycker du är jättestark och COOL!
  ~Josefine

 27. Kjære Lotta

  Jeg jobber selv som profesjonell fotograf og må si at jeg synes du tar vakre bilder som er svært inspirerende!!

  Det hun skrev var ikke konstruktiv kritikk!! Det var bortkastet tid og energi. Men kanskje ikke, for den ga deg mange herlige kommentarer fra mennesker som setter stor pris på bildene du tar. 🙂

  Blås i om de ikke er helt 100 % perfekte. Det er nettopp det som er sjarmerende med en blogg.

  Vi bruker masse tid i jobben for å få bildene perfekte, det er derfor godt å ha et lite hjørne der man ikke trenger å være fullt så nøye. Jeg har i hvert fall langt mindre krav til bildene jeg tar til bloggen i forhold til dem jeg tar til interiørbladene.

  Fortsett akkurat slik du gjør!!

  Ikke bry deg med negative mennesker som ikke har bedre ting å bruke tiden sin til.

  Varm hilsen Franciska 🙂

 28. Hejsan Lotta!

  Inte mycket att bry sig om…

  Du fotar vackert i vackra miljöer, och är kunden nöjd så är ju det ALLT det är ju det som är det viktigaste…så fortsatt lycka med fotograferingen.

  HA en skön ”fotar” vecka:)
  MiaMaria

 29. Gör du som du gör även i fortsättningen! Jag gillar din blogg och dina bilder, men det kanske beror på att jag är ännu mer amatör än du någonsin varit!:)
  Bloggen är ditt liv ingen jobbansökan!:)
  Kram

 30. Jag är kanske partisk, som har haft glädjen att få träffa dig och se hur duktig du är på det du gör, men jag måste ändå få säga att för mig handlar en perfekt bild väldigt mycket om att få fram en känsla. Inte bryr jag mig om det sticker ner en del av en vimpel någonstans. Å att fota med känsla, det är du fenomenal på Lotta! Hade jag vetat vem du var då hade jag med glädje bett dig fotografera vid mitt bröllop!

  Ha en bra vecka!

  KRAM Anna

 31. Nu är din tur att få kritik. Ett tag, ngn anonymt sa åt mig att jag ”kan inte skriva bra svenska. jag skriver talspråk” att jag visar märkesprylar osv.

  Jag var så ledsen då och tog det hårt. Jag försökte vad jag kan i detta språk för att öva. Men, om jag är så dåligt på svenska, varför jobbar jag då på en av Sveriges största bank som Account Manager? Kan man inte nöja sig att bli glad för någon skull? Att man är bra på deras sätt?

  Så tänk inte att det är bara du som får kritik i bloggsfären. Skratta åt dem som tittar på vår negativ sidan. Stå för på vad du gör!

  We can't please everybody. If someone is jealous and can't take for what my things and what I have? Then, we can tell them to: ??????? in HELL, eller hur?

  Klappa axlarna, du och det kommer att kännas, DU ÄR DUKTIG.

  Well, I want to share this word:
  ”WE ARE ONE OF A KIND”.

  Försätt—- whatever it takes! Heyah!

 32. Fortsätt som du alltid gjort! Dina bilder är ljuvliga, och vem bryr sig om de inte är ”proffisionella” de skänker oss inspiration. Det är ju därför jag/vi följer din blogg!

  Kram Mia

 33. Hej Lotta! Jag tycker det är befriande att inte alla dina bilder är perfekta, det gör dem fulla av liv och värme. Perfekt är tråkigt och jag tycker du verkar en toppen fotograf,

  Angående brudpar, fotograferar du bröllop?

  Kram Jeanette

 34. Fortsätt som du gör!! Skulle de inte vara bra det du gör skulle inte så många föla dig samt anlita dig!! Eller hur? Man kan inte tillfredställa alla, det har jag börjat insett när ju nu snart fyller 40 =) Ha de gott! Kajsa

 35. Hej på dig

  Jag måste säga att jag också -som alla andra bloggare är såååå intresserad av att fotografera, och tittar väääldigt mycket på just dina foton för att dem är så fina- tänkte inte en tanke på att dem skulle vara oproffessionella på någe sätt!

  Jag orkar faktiskt inte ens skrolla tillbaka för att syna bilderna hon jiddrar om, utan jag säger bara som så att DU ÄR SÅ DUKTIG OCH DET FINNS SÅ MYCKET DJUP I DINA BILDER SÅ JAG ÄR ALLDELES MÅLLÖS VARJE GÅNG JAG TITTAR IN TILL DIG =)

  så det så!

  kram Pirre….en besviken Pirre tack vare att det finns så elaka och avundsjuka människor här som överhuvudtaget orkar kommentera!

 36. Visst kan det vara bra att få kritik så man kan ta det till sig men det jag reagerade på var att skrivaren var anonym.. Det är en aning fegt i mitt tycke..
  Dina bilder är fina och det icke perfekta kan vara det som är bra 🙂

  Kram Mia

 37. Jag håller med de flesta ovanstående. Att gå ut med kritik som anonym är dålig stil! I din blogg ska du väl få lägga ut vilka bilder du vill. Det är ju ditt privata. Att bilderna är pimpade ibland gör ju det mer roligt och inspirerande att titta på. Det tycker iaf jag! Om vederbörande inte tycker om din blogg och irriterar sig på ditt sätt att fotografera så är det ju upp till denne, men jag förstår inte varför personen följer din blogg iså fall!Konstruktiv kritik är alltid bra men den kritik du fick var inte konstruktiv utan mer åt det sårande hållet vilket jag definitivt tar avstånd ifrån! Fortsätt med din blogg precis som förr. Jag hänger på…Förresten vad som är snyggt eller inte eller rätt eller fel ligger i betraktarens öga!!! kramis semlan

 38. Ojojoj…vad dåligt att kritisera och att vara anonym…jag älskar din blogg och dina vackra bilder..jag känner mig glad och lycklig varje dag när jag är inne hos dig och kikar…Så ta det lugnt du är kanon på bilder..personen ifråga är säkert bara avis..Ha en bra dag och fortsätt på ditt vis…Kramizar/Annelie

 39. min enda fråga är hur folk orkar…

  det var nog välmenat för det kunde säkert varit betydligt mycket taskigare om personen varit på fel humör, men hur i hela friden pallar man lägga ner tid på att fundera ut och skriva ngt sånt..? tycker man inte om bilderna så slutar man väl titta… eller?

  jag älskar dina bilder. punkt.

 40. Hej Lotta,
  Jag tycker inte att bilderna i din blogg behöver vara perfekta. Antagligen skulle dina inlägg bli färre om du hela tiden måste tänka på att det ska vara superkvalité på dina bilder där. Även om du numera jobbar som fotograf så tycker jag att bloggen kan få fortsätta att vara avslappnad och fri från perfektionism. Du sprider värme och glädje till oss läsare och det tycker vi är viktigast!
  Kram och tack för att du finns. Helena

 41. Christin Hermansson

  Å käre nån, att det alltid ska finnas nån som trycker ner en…
  Alla kan ju inte vara alla till lags. Det du gör är ju unikt för dej, en annan gör det på sitt sätt.
  Skulle alla fotografer göra lika…hur kul vore det att titta på bilder??
  Det är ju samma med allt du gör…målar ,syr, skriver….skulle alla författare skriva samma sak skulle det inte finnas många böcker.Nä,stå för det du gör och fortsätt med det. Ingen annan än du bestämmer vad du har för bilder i bloggen. Det är väl din blogg väl…..
  Stå på dej!
  Kramar från norr!
  /Christin

 42. Jag måste bara få säga att jobba på du som gjort ! Du är en underbar fotograf och det är så mycket hjärta och naturlighet i dina bilder. Bry dig inte om sådan kritik ! Jag har sett många bilder tagna av professionella fotografer och inget av dom har någonsin haft den värme som finns i dina bilder. Du bäst !!! Jag önskar du bodde lite närmare mig så jag hade kunnat anlita dig som fotograf ! Kram
  Pernilla ia_pernilla@hotmail.com

 43. Hej
  jag är inne varje dag på din blogg.
  Jag bara älskar dina bilder. Så härliga bilder,du inspirerar mig.
  Tack för det
  Ha en trevlig helg

 44. Nej, nej, nej…….det måste inte vara ”perfekta” bilder.
  Jag kan inte låta bli att tro att det ligger lite avundsjuka bakom från en ”utbildad” fotograf. Visst är det väl bra med kritik…….men inte som det är utformat. Oproffissionellt skulle man kunna säga!!!

  Fortsätt du ta bilder på ”ditt” sätt…….och tjäna pengar på det. Även om det sticker andra i ögonen. Du har den rätta känslan!
  Jag älskar alla dina bilder…..så snälla, börja inte med ”perfekta” bilder.

  Kram
  Sanna R

 45. Hej Lotta!
  Jag skriver inte heller så ofta jag ville bara säga som de andra att du ska fortsätta som du gjort hela tiden.
  Det är ju tack vare att du tar dina bilder på det sätt som du gör som tagit dig så långt och det ska du vara STOLT över! Hade du varit den där perfekta fotografen som måste ta alla dom perfekta korten, ja då hade du bara varit en i mängden och kanske inte alls kommit så långt som du gjort för det finns redan så många ”perfekta” fotografer.Jag tror det är därför vi alla älskar dina bilder så mycket som vi gör och för oss är dom perfekta i våra ögon just för att du har din egna stil och får in mer känsla i bilderna än att de ska vara 100% perfekta.

  Fortsätt som du gör! Det är det du kommer längst på!!
  Kram Malin

 46. Fy så ledsen jag blir! Du har en underbar blogg men HÄRLIGA bilder! De är levande och det syns att det inte är tagna i en atelje! Mee LÖÖV It <3

 47. HEJ

  JAG KOM HEM EFTER EN VECKA I TURKIET UTAN DATOR. DET FÖRSTA JAG GÖR ÄR ATT LÄSA DIN BLOGG OCH BLIR GÖR FÖRBANAD OCH LEDSEN HUR FOLK KAN BETESEJ!!!!!!!!!!!????????
  DEN MÅSTE VARA JÄTTE AVUNDSJUK PÅ DEJ.
  JAG TYCKER ATT DU SKALL INTE ÖSLA ENERGI PÅ EN SÅDAN TYP.
  JAG BEUNDRAR DEJ JÄTTE MYCKET.
  ALLT DU GÖR ÄR GÖÖÖÖÖÖR FINT.
  JAG HÅLLER PÅ DEJ.
  KRAM CHATRIN

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *