Semester på Österlen, Sköllen gårdshotell

Jag och min man ha inte varit iväg själva på flera år. Vi behöver tid att få vara bara han och jag. Nu har vi äntligen bokat ett par nätter till vackra Österlen. Här ska vi bo på ett litet mysigt hotell i sommar i Sköllen , äta gott, hyra cykel och se havet. Denna ständiga längtan till havet finns hos mig.
 
Jag kan vara lite kräsen när jag ska åka iväg. Jag vill att magkänslan ska kännas rätt och stämningen runt omkring . Min kära man är så snäll så han låter mig hållas..fast han tycker att upplevelser kostar så mycket. Det här ser ut att vara något för Lotta. Nu har vi bokat en massa kul fjällen, Grekland, Göteborg och nu Skåne. För det är längtan som är halva nöjet och så få vara hemma på landet däremellan. Jag har en tuff men rolig vår att se fram emot med mycket jobb så jag behöver något att längta till. Vi ska bo på Sköllen gårdshotell med frukost, mat på kvällarna, veranda med en utsikt över Östersjön , någon som kanske varit där, det låter i alla fall väldigt mysigt.? Det ser i alla fall underbart ut..så nu har jag något att drömma vidare om. Har du bokat semester?
 
Kram Lotta
 
Bilderna är lånade från Sköllens gårdshotell hemsida
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

24 reaktioner på ”Semester på Österlen, Sköllen gårdshotell”

 1. Verkligen viktigt att ha något att se fram emot… specieellt när man också har mycket jobb framför sig!
  Jag längtar redan efter dina semesterbilder!
  Kram Marielle

 2. Såg inte helt fel ut att tillbringa några dagar där på tu man hand med maken!:) Jag gillar Skåne.
  Vi har inget inbokat för sommaren, men till hösten åker vi till Rhodos.
  Kram

 3. Det ser såååå underbart ut! Vi kommer nog att hålla oss hemma i sommar och fixa och dona som vanligt. Jag är ju lite tokig i min trädgård och då känns det trist att åka iväg när man äntligen får pyssla på ute igen. Till hösten däremot ska vi nog försöka ta oss iväg en sväng. Vem vet var… Vilka fantastiska bilder du tar, jag blir sååååå inspirerad.
  Kram/ Anna

 4. MM inte en men vi ska, det blir gotland till en början för vår del och ev längre bort i höst:) Men vi får nog ta med oss sessorna b´vi:) Men nästa helg ska vi mysa bara vi på en liten weekend en bit härifrån:) Ha det! Kram kram M

 5. Hej lotta! Österlen är helt underbart, det är ett måste att åka dit varje år nu bor vi bara 20mil upp i landet så det tar inte mer än ca 2 timmar för oss att ta oss dit ha det bra mvh Birgittha

 6. O va härligt de ser ut! Så härligt att få åka iväg och bara ta hand om varandra. Det behöver man ibland.

  Här är ingen semester bokad. Ensamstående och arbetslös så går inte de. Dessutom ska jag jobba hela sommaren för att få ihop pengar så att vi klarar oss. Jag hoppas på en tripp till Kolmården men de är dyrt så vi får väl se om vi kan göra någonting jag och sonen. Nått mys hoppas jag att vi kan hitta på.

  Kram

 7. Ser jättefint ut och visst behöver man njuta av bara varandra ibland. Vi har börjat tänka lite mer på det nu faktiskt.
  Sköllen ha rjga helt missat trots att svärmor bor bara ett par km därifrån. Konstigt!

  Kram!

 8. Hej har varit och bott där jätte trevligt och mysigt! Då måste ni åka till Sandhammaren helt underbar strand även till stenshuvud mvh Maria

 9. det låter helt underbart. jag tror det är jätte viktigt att göra något bara man och fru. sen är det bra att bara göra något med ett barn i taget. vi reser till turkiet i maj hela familjen. sen tror jag att jag skall överraska min man på en weekend.
  ha en bra helg i snösmälltningen

 10. Här var vi i höstas och det var helt underbart. Om 2 veckor åker jag och bästa vänninan till Frankrike. Jag läntar! Håller verkligen med dig angående längtan..
  Kram J

 11. Det är viktigt att få ägna lite tid åt bara varandra som man och fru ibland, och sen längta efter barnen :=) Vi är urusla att boka semester i god tid i min familj, så det blir lite hipp som happ men brukar alltid ordna sig. Nu är barnen vuxna tonåringar och vill inte åka iväg nånstans direkt… Österlen har jag aldrig varit på, måste bli av snart! Jag och min dotter ska åka till London i slutet på april, DET ska bli skoj!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *