I mitt skafferi..

Vill bara tacka er alla för att ni finns!! Skulle inte klara mig utan er! Visar några bilder från mitt skafferi..ni har sett det hundra gånger och lär få se hundra gånger till *ler*. Jag har fler foton som väntar:-) Jag fotar nästan bara manuellt nu…det är sååå kul! Jag har lärt mig massor sista tiden och mer ska det bli. Tack underbara Lina för all hjälp du ger mig! Har fått förfrågan att ligga som blogg på en ny sajt för en underbar tidning. Fler som kanske fått förfrågan..jag blir alla fall så lycklig..så jag knäppte lite bilder i mitt skafferi idag. Kanske något som de kommer gilla. Har en massa roligt som väntar..men jag suger på karamellerna ett tag till…
 
 
Är det någon möjligtvis som kan hjälpa mig att bredda min blogg så jag kan ha större bilder och hur lägger man in större bilder? Min fotoblogg tog jag bort idag..den blev inte som jag tänkt mig. Jag skulle vilja mina bilder i större format, men här på Fyra årstider..fast min pappa säger att man aldrig ska ändra ett bra koncept..men jag gillar lite förändringar.

Imorgon ska jag jobba igen och besöka ett vackert hem för kommande reportage..dotter får vara hos mormor..fast både jag och min man känner oss lite konstiga i magen..ingen maginfluensa tack. Längtar också efter min bästa vän Maria önskar att vi hann med att träffas och prata mer.. fast vi ses ganska ofta ändå. Det är vännerna som gör livet!

 
 
Ha en fortsatt skön vecka!!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

29 reaktioner på ”I mitt skafferi..”

 1. Lycka till med bilderna, magen och dina reportage!

  B t w, dina köksbilder skulle jag vilja iscensätta här hemma – här som helst!

  Anna

 2. Vad roligt Lotta, grattis till ytterligare en framgång för dig!

  Bredda bloggen som den är just nu är ju inte så lätt med tanke på att du har tre kolumner. Men gör bilderna större istället enligt de tips du fått ovan eller som jag mailade om för någon månad sedan.

  kram

 3. Tack söta du för ALLA samtal i dag….fniss!!!
  Är så gald att vår väga möttes och att vi delar samma intresse så jag får babbla av mig med någon.
  Ta hand om dig nu.
  Kram Lina

 4. Hej Lotta,
  försökte att förstora mina foton vid ett tillfälle. Jag har en spalt och det blev lite trixigt….två spalter så skulle jag nog börja fundera på att ha väldigt lite i sidospalten…kort och gott göra en ny blogg och satsa på stora bilder! Du kanske redan har en testblogg…gör en sådan och testa dig fram innan nu ger dig på den riktiga. Minns att jag gick in och ändrade html-koden och skulle få göra så hela tiden då jag skulle göra nya inlägg. Bökigt! Men det kanske finns lättare sätt…..

  Kul att det går så bra för dig,
  kram Anne-Lee

 5. Hej Lotta,
  försökte att förstora mina foton vid ett tillfälle. Jag har en spalt och det blev lite trixigt….två spalter så skulle jag nog börja fundera på att ha väldigt lite i sidospalten…kort och gott göra en ny blogg och satsa på stora bilder! Du kanske redan har en testblogg…gör en sådan och testa dig fram innan nu ger dig på den riktiga. Minns att jag gick in och ändrade html-koden och skulle få göra så hela tiden då jag skulle göra nya inlägg. Bökigt! Men det kanske finns lättare sätt…..

  Kul att det går så bra för dig,
  kram Anne-Lee

 6. När jag sitter här och läser dina inlägg så blir jag helt förundrad. Tänk vad mycket du har fått uppleva och göra tack vare din blogg!:) Undrar om du hade startat ditt företag om det inte hade varit för att du började fota till bloggen och sedan upptäckte hur kul du tyckte det var. Tänk vad mycket livet har att erbjuda om man bara tar tillvara på det!:)
  Kramar

 7. Kan inte hjälpa dej med bloggfrågan, jag vet inte ens hur man gör tre kolumner, men jag tycker också det är smal plats för själva inläggen, även om jag bara har en högerkolumn för lite ”annat”. Underbart skafferi du har, blir spännande att höra vad du har på gång!//kram maria

 8. Hej !!!
  Nu har JAG varit här och njutit lite…
  Vet du vad, jag blir så GLAD när jag är här inne hos dig, det är en känsla som du förmedlar, helt otroligt !!
  Jag skulle kunna se dina skafferier hur många gånger som helst, känslan jag får när jag tittar på bilderna är ren och pur glädje…..
  ” Hemma hos Magdalena” har en bred blogg…
  Din pappa är en klok man . Man byter aldrig ut en vinnande häst , men man kan ändra sadeln…..
  Ha det gott !!
  Kram,
  Monica

 9. Ditt skafferi är ljuvligt! Är det ett riktigt olivträd i zinkhinken? Hoppas verkligen ni slipper maginfluensa. Det är inge roligt.

  Kul att höra att du ska ut på jobb och att du får ha med din blogg på den nya sajten.
  Kram,
  Regina

 10. Du Lotta…Dom sakerna du frågar efter, det får du inte från mig hihi…Ja det är TUR att vi har Lina. Ja det är nog tur att du har mig också, asgarv…..Skafferiet lika fint som vanligt, suck…

  Stor kram från mig/ A

 11. Låter spännande!

  Ditt skafferi är så mysigt! Jag har faktiskt plockat ur mitt i dag, för det ska målas vitt! 🙂 Men hyllorna är så fina så de får vara som de är.

  Kram och lycka till!
  Sanna

 12. Åh du har en sån fin blogg som det är, det kan bli jobbigt med alltför stora bilder också, din blogg är helt perfekt och de vackraste bilder man kan tänka, jag skulle vilja gå fotokurs hos dig Lotta!!

  Och ditt skafferi, åh säger jag bara, vilken läcker back, är den ny?? Mari.

 13. Tänk om du inte hade bloggat, undrar om du skulle fått vara med om lika mycket spännande nu då?
  Kommer ihåg att jag hittade dig via StyleRoom (tror jag?)
  Nu börjar jag få chanser till mer fotande också, tack vare min blogg.
  Lycka till med uppdraget!
  kram, Ann-Christine

 14. Ett sånt underbart skafferi! Jag får lust att göra om mitt genast, men just nu känns det som att vistas i ett kylskåp, så jag får invänta lite varmare väder…Då återkommer jag till dina bilder för inspiration!
  Kram Outi

 15. Hej Lotta,

  Fint skafferi du har. Hoppas du får ”bloggjobbet” av tidningen! Så spännande att höra om dina framgångar 🙂

  För en som inte är hemma i fotovärlden: Vad betyder att fota manuellt? Hur gör du annars..?

  Ha en bra dag,
  Sanna

 16. kikar in här varje dag för att inspireras av ditt fina hem, tror inte jag lämnat några spår efter mig innan men måste göra det i kväll..fick ett mail av Lina som skrev att du kanske var sugen att hänga med på en liten fototur i eran hemstad:)nästa lördag.. hoppas du hänger på , skulle va skoj att träffa dig och Lina!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *