Lotta i Styleroomboken

Nu finns jag i bokform. Styleroomboken finns nu ute i handeln. Vill du beställa en egen Styleroombok kan du göra det här. Ler på smilebanden och tänker att det är lite häftigt att så mycket har hänt på så kort tid…hur hade mitt liv sett ut utan er:-) Livet är fullt av överraskningar. Vill du beställa Styleroomboken kan du göra det här

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Lotta i Styleroomboken”

  1. Fick hem min igår,såklart att jag bläddrade fram till din sida direkt.Härlig läsning.Blir impad av dessa moderna hem,medans jag mer och mer gillar det nötta/chabby!Lotta-stilen blandar dessa ypperligt!!!
    kram *piah*

  2. Nej men roligt Lotta, den boken ska jag kika närmare på! Dina bilder är ju helt fanatstiska så den boken lyfter du! Härliga skördebilder nedan också! Mari.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *