En liten notis

Lite uppmuntran kan vi alla behöva. Hittade den lilla notisen i en gammal Östgötatidning. Jag blev såklart jätte glad. Tänk att någon skriver om min blogg..lite märkligt, men kul!

Hoppas att ni alla får en riktigt skön lördag. Själv ska jag bjuda på nybakade frallor och sedan ska jag stapla ved och städa källare.
(Bara så ni vet så är mitt skräpinlägg är borttaget..tyckte nog att den förstörde min fina ”image” *asgarv*..eller min man kanske tyckte det var illa när han såg hur vårt garaget egentligen såg ut på bild..vi har lite att göra om man säger så..)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”En liten notis”

 1. Klart att du ska ha kredit för allt du gör och delar med dig…
  Och du Lotta K ska inte skämmas över garaget….tror vi alla har ett sådant ställe. Där man bara låter oredan vara….
  Sköt om er nu. Kram Lina

 2. Så roligt, men din blogg är toppen. Här har det staplats färdigt med ved för år. Vi ska hjälpa min mamma och pappa med lite saker på förmiddagen. Sedan blir det hem till trädgården och styra lite.
  Ha en fortsatt bra lördag.
  Kram mamma C

 3. Vad kul! Tänk vad många som känner till din blogg och tycker om att besöka den.
  Men tog du bort det där inlägget?
  På ett vis var ju det helt rätt det blir ju som att städa bloggen man vill ju inte ha rörigt där heller.

  Kramis, kramis Lisa

 4. Såklart att dem skriver om din blogg, du ger så otroligt mycket inspirtion. Jag lovar att alla har vi ställen i hemmet som är stökiga, vårat garage är ett sådant… Trevlig helg Kram

 5. Deilig å se at andre har det litt som oss…men vi vil jo drømme oss bort i fine, flotte og ispirerende bilder. Ikke sant? Skjønner godt at du ikke vil ha ”rot” på bloggen din. Har ikke tatt så veldig mange bilder hjemme enda jeg. Kommer kanskje? Hmm…men da må jeg rydde først…hi hi.
  Hilsen Marte

 6. Åhh va roligt att du blir så uppmärksammad, du är ju också så kreativ och inspirerande…

  Om du kommer upp till stora staden igen måste du hojta till, skulle vilja ta en fika då… Och nu på hösten är ju torget sååå vackert, men jag är lite blig att fota ofentligt så den åkte snabbt upp och ner.. Men jag köpte fikon som jag tänkt koka marmelad på för första gången..

  Må bäst med familjen i sköna höstvädret..
  Kraaam kram Linda

 7. Men Lotta, det är ju inte konstigt att din blogg tipsas om i tidningar, den är ju en stoor inspirationskälla för väldigt många av oss inredningslovers:-) Kram Sofia

 8. Jag förstår att man tipsar om en sån otroligt inspirerande blogg som din. Själv sitter jag i gipspaket och här blir inte mycket gjort! Ska ner sedan ock kolla på butiken och allt fint vi har fått in!
  Ha en fortsatt skön helg!
  Kramar C

 9. Har nog tittat in på din blogg någon gång för lääänge sedan men eftersom min gamla dator pajat så försvann hela favoritlistan. Gillar ditt namn, fyra årstider! Underbar och inspirerande blogg. Ska adda igen 🙂
  Kram, Susanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *