Nu startar julen på Fyra årstider

 
 
 
Nu kan jag inte vänta längre…nu startar julen på Fyra årstider. Jag erkänner jag är som en tidig Ikea butik..så ni som tycker att jag är galen..ni får helt enkelt sluta att klicka er in här *ler*. Inspiration inför jul vill jag ha nu..inte två veckor innan. Sådan är jag.

En vän till mig var här idag och jag fotade hennes barn. Blev så sugen på att fixa några julkort till bloggen också, så jag lånade min grannes vackra veranda. Jag har varit ute och satt i granris i mina krukor. Blev några äpplen också..så enkelt är det hemma hos mig. Jag lägger inga dyra pengar på uteblommor utan satsar dem istället på blommor inne.
 
Nu har vi en lugn och skön eftermiddag. Jag sitter vid kontoret..fixar en del min mitt lilla kommande företag. Gör fint här på bloggen och inte minst bara latar mig. Mina barn leker och söta mannen latar sig framför tv:n. Ikväll kommer min pappa hit och ska laga röding. Han vill bjuda oss på middag i vårt kök..*kul*.

 
Ta hand om er alla! Även om vädret är regnigt och grått så är det ett fantastiskt bra fotoväder..dessa bilder är tagna under tak med regn:-) Jag julpyntar inte mitt hem förrän 1.a advent, men bloggen är min inspirationskälla så här bjuder jag på stylade julbilder mer och mer…och lite tips. Däremot så ingår inte granris, mossa, hyazinter i tomtepynt…det vill jag njuta av länge…länge.

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

58 reaktioner på ”Nu startar julen på Fyra årstider”

 1. Åh vad glad jag blir när jag tittar in här hos dig och ser att du är lika galen i julen som jag 🙂
  Julen är underbar!!!
  Det ska bli så roligt och få ta del av dina juliga inlägg och foton, jag hittar så mycket inspiration här hos dig 🙂

  Ha en fortsatt mysig söndag.
  Kram Åsa

 2. Jättebra att du börjar med julen redan nu…blir alltid så inspirerad av dig o dina bilder & det är ju som du skriver att det är nu man vill få alla ideer så man hinner med allt i god tid :0)
  KANONintiativ tycker jag!!

  Kram åsa

 3. Ingen blir gladare än jag att julinsperationen börjar.
  Vi saknade dig i dag vännen.
  Vi diskuterade just om du kommer ha pyntat huset då vi ska komma till dig…fniss!
  Här kliar det i fingrarna och jag shoppade på mig ordentligt med ljus nu + blockljus till adventsljusstaken.
  ha en fortsatt mysig söndag.
  Själv ska jag på födelsedagsmiddag hos svärmor…mums.
  Kram kram Lina

 4. Nu vill jag bara kika in och skriva en liten rad..Grattis till ditt stora steg till en egen firma..Jag vill oxå men mina idéer är ännu bara på ide stadiet..Kanske en dag=)vem vet..Kram från fare

 5. Åh, visst är det mysigt med julen!

  Granris är fint, jag har också en kruka på min veranda.
  Lägger alltid granris på rabatterna också. bara för att det ser ombonat ut.

  Kommer att kika in här igen!

 6. Å så roligt att du startat med jul Lotta 🙂 Jag börjar så smått planera för julen, med dekorationer, gardiner osv. som måste fixas innan advent, har t.o.m fotat årets julkort redan 😉 Jätte fina foton!! God fortsättning på söndagen!

 7. Wow vilka foton!!
  Jag blev så otroligt glad när jag såg den fina raden med julfoto högst upp! De var verkligen mysiga!

  Man saknar ju din julblogg i år, har inte hittat någon annan som är lika bra så det är härligt att du kör jul här nu =0)
  Söndagskram!

 8. Mailegnissarna är bara för gulliga!
  Vad fint du gjort med granriset och äpplena, det finns så mycket vackert i naturen som inget kostar 🙂
  Men vad glad jag blir att du tar granris och inte klipper av hela små granar med en 4-5 år på nacken, som jag sett annars är mode nu!
  För det tar lång tid för de små skotten i början att växa upp de första åren.

  Du är så duktig på att ta fina bilder!

 9. Hej, kan jag förstå er bra: Jag kan knappt vänta med att dekorera julen börja. Min Nisser har flyttat även med mig:)
  Jag älskar Maileg!
  kram från Tyskland,
  barbara
  P.S. Låt dig smaka på öringen!

 10. Å, så fiiint! Virkelig juleinspirasjon hos deg nå, Lotta! Jeg er enig, inspirasjon til jul den skal jo komme nå, og ikke to uker før julaften. Da rekker man ikke mye. Nydelige bilder!! 🙂 Og super banner.

 11. Tjo, det var ju det som lockade mig till din blogg första gången 😉 o jul kan aldrig starta ”för” tidigt 😉
  Jättefina foton som vanligt!

 12. Jag startar iten julen så tidigt själv men ajg blir gärna inspirerad i god tid för att hinna/kunna planera vad jag ska göra och när jag behöbver göra det för att hinna det jag vill.
  Jag gillar också granris och äpple, men får dina äpple vara ifred för fåglarna? Jag tycker att de gärna hackar på dem här.

  Kram!

 13. Jag tycker att det är underbart att du börjar med julen nu! Jag har också börjat så smått … mest med att längta. Men lite pyssel blev det idag också. Granriset i krukan var jättesnyggt, det ska jag nog ta efter 🙂

 14. hej lotta!

  Super härliga bilder! Jag blir så insprerad av dig jag får sådan härliga känslor när jag tittar in!
  Men jag är den dr två veckors människan, två veckor innan jul kommer allt julstök fram!

  Kram Lisa

 15. Ääääntligen! Jag älskar julen och har smygstartat den med pysseltips för ett par veckor sedan, så jag ser fram emot inspiration rån dig, det var så jag hittade till fig för ett år sedan 🙂 Hoppas rödningen smakade, själv kom jag just hem efter en dag i älgskogen, en ko blev det så snart får vi avnjuta en älgstek. Kram kram

 16. Hej Lotta!
  Det gör du helt rätt i! Startar julen vill säga! Den är som bäst nu innan, när man planerar, drömmer, provsmakar, förväntan och tankar på vad man vill hinna med.
  När man är MITT UPPE i den är den såå stressig för mig så då hinner jag knappt njuta,- än mindre greja hemma! Så nu vill jag njuta!!!

  Tack!!!

  Kram mariette

 17. Så enkelt och så fint med granris och äpplen! Det enkla är ofta det finaste.

  Jag är redo för julinspiration, så jag fortsätter att klicka mig in hit :o)

  //Linda

 18. Nä, det blir INTE jul redan hemma hos mig. Men när jag tittar in här hos dig börjar längta mer och mer… Du har (som vanligt) UNDERBARA bilder och jag har inget emot att inspireras av dig! Det får mig att längta efter julen och ibland kan det vara härligt att längta och se fram emot något också!

  Önskar dig en skön kväll!

  Kram Pernilla

 19. Jag tycker också om julen mycket och jag tycker att den mysigaste tiden är den innan jul. Jag har förstås tagit fram lite julsaker i min butik men samtidigt måste vi stanna upp och tänka på att leva i nuet.
  Ha en bra höstvecka!
  Kram/Maria

 20. ÅÅh, precis när jag satt och funderade på om det var för tidigt att börja tänka på julgardiner så ser jag ditt inlägg! Så fint du har gjort på bloggen! I år ska jag nog faktiskt vara ute i god tid och njuta av julen långt innan, precis som du! Tack för inspirationen.
  Kram
  /Cyrene

 21. Näe du är galen Lotta!!!! Inte jul redan, urkkk hihi. Jag tar fram lite till Lucia och när det är över plockar jag sakta fram allt annat. Då får vi se allt den 20 kan jag tänka mig? Jättefina bilder som vanligt/ Kram A

 22. Vad kul att få julinspiration. Jag måste säga att det här går inte att jämföra med IKEA, de är ju inte ens i närheten av det du bjuder på här, du är ju SÅ mycket BÄTTRE på jul och inspiration!!! TACK, alltid kul att kika in här.

  Åh, har du fotat barn igen….= )! (Avis…näääää….inte jag ….eller…jo, lite….= )…) Mitt nya objektiv kommer förhoppningsvis i veckan, sen så….= )!!!

  Stor kram L-L

 23. Håller FULLSTÄNDIGT med dej…
  Julinspirationen vill man ju ska smyga sej på…allteftersom…
  O man vill ju börja i tid…så man hinner njuta LÄNGE…=)))
  Ha en fin kväll…
  Kraamizar git

 24. Som vanligt underbara foton, längtar också till julen och snart är vi inne i november och då är det inte långt kvar till första advent! Mysigt!

  Kram & må så gott!

  Nettan

 25. Åh, underbara julbilder du visar här. Älskar julinspiration.

  Jag har börjat tänka hur jag ska pynta här hemma. 🙂
  En fråga. Hur fäster du äpplen i granrisen? Ståltråd? Tänkte göra en ungefär likadan men funderade på hur jag skulle fästa äpplen. Nu när jag såg din bild så måste jag fråga efter lite tips. 😉

  Hoppas du får en skön måndag. Kram Jenny

 26. Hittade just din blogg… hur har jag kunnat missa den undrar jag?! Helt underbar! Och så mycket harmoni och glädje den utstrålar. Har genast lagt till den på bloglovin så att jag kan följa dina inlägg.

  Hälsningar Alexandra

 27. Åh, tack!! Som brukligen av dina bilder finner man inspiration och jag som hade funderat på hur man kan liva upp min altan och blev lycklig av inspirationstips!! Tack för du finns!
  Vill bara se mer! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *