Picknick i solnedgång

Lite mer romantik behövs på bloggarna… sätt gärna på musik..


Vi gav oss av till min favoritstrand sent på kvällen …alldeles själva satt vi där på stranden och hade picknick i solnedgången…nästan magiskt..så vackert..Jag har en ständig längtan till vatten…denna strand påminner mig om att vara utomlands, men den ligger i Vättern. Barnen badade och jag och min man satt på strandkanten och myste…för mig var det för kallt i luften. Gick på en liten upptäcksfärd.

Jag behöver inte mycket för att känna glädje i livet..min familj, en strand..och så kärlek. Där emellan har vi tjat och städning som alla andra familjer…mitt liv är ingen dans på rosor även om jag i bloggen vill spegla min ljusa vardag…..men vi ser till att hitta små stunder som ger glädje & energi.

Jag har förmågan att lämna ett stökigt hem och bara ta hand om nuet..disk, städning väntar..jag har lärt mig att det springer inte iväg..men den här stunden kommer aldrig mer tillbaka.

18 år tillsammans..gått igenom mycket..och fortfarande lycklig..


Jag hinner inte med att titta in till er så mycket nu framöver..de säger att solen ska komma tillbaka..jag ska försöka njuta av den och min semester…vill ha lite mer spontanitet i mitt liv. Fortsätter med inlägg. Dagarna med familjen går så snabbt..om vi inte ses ta hand om dig och dem du älskar!

(Ikväll ska jag på stor fest till grannen…åå vad det ska bli kul. Barn sover hos mormor och vi ska ha sovgäster..*längtar*..Lotta ska svänga sina lurviga *ler*..Min 13 åriga granne Moa skoja om att hon skulle visa mig på sin blogg imorgon..”mitt riktiga jag..Fyra årstider”..det är bäst jag sköter mig:-)

Tack söta Mia Hem och lycka hur skulle jag klara mig utan dig!

Vad kul att så många vill vara med och tävla om det fina städkitet från Ellis Corner..om du inte varit med ännu kan du göra det här. Är det något du undrar över kan du maila mig här eller besök gärna min inspirationsblogg med lånade bilder My Lovely Four Seasons

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

32 reaktioner på ”Picknick i solnedgång”

 1. Oh vilka fina bilder! O Vätterns strand kan vara minst lika vacker som rivieran 😉 om inte vackrare!

  Sköna lata sommar kramar från andra sidan Vättern! : )

 2. Håller med dig Lotta! Vättern har något visst.
  Vackrare sjö finns nog inte.
  Magiska bilder…du har lyckats fånga ”the Golden hour” !!!!
  Underbart!!
  Kramkram Lina

 3. Vilka härliga bilder! Picknick på en ensam strand låter inte helt fel. Det gäller ju bara att ta sig tid och den är det ju alltid så ont om… Kram Stina

 4. Vilken fantastisk kväll ni fick och vad härligt att ni tar er tid att njuta tillsammans. Man borde strunta lite oftare i alla måsten och bara rå om varandra.

  Kramisar Pernilla

 5. Ja tiden med familjen är något man ska vara rädd om, barnen är bara små en gång och det går så fort tills dom är stor.
  Så jag håller med dig att man ska göra små mysiga utflykter, jag och grabbarna var själv i går och då det regnade hade vi picknick inne i deras koja som dom byggt. Ha det bra kram jessica

 6. vad fin den är bilden på dig och kärleken, du har verkligen hittat en skön mening med ditt liv och din tid. Lycka till och ha en fortsatt skön semester, kram Malin ( längst ner vid Vättern)

 7. Som vanligt vackra bilder Lotta. Mysigt att ni har så nära till stranden och att ni kan åka dit när ni vill.

  Kram & ha en härlig lördag!

  Nettan

 8. Hej Lotta!
  Vad fina bilder! Fick nästan en tår i ögat när jag såg den gulliga bilden på dig o maken 🙂

  Trädkojan e ju en riktig dröm!! kommer bli hur fint som helst! får man hyra den om man kommer neröver? 😛
  Och ditt planteringsbord blev jättefint oxå!

  Ha d gott i sommar, ta hand om dig o familjen!
  Kramar / Hanna

 9. Åh Lotta vilka härliga bilder! Vilken mysig stund ni hade tillsammans där med lek o god mat. Sådant gör vi alldeles för sällan tyvärr. Det krävs så mycket planering för att komma iväg, mat, blöjor, drickaflaskor, göra maten, tallrikar o glas osv, osv. Men det är bara att GÖRA det helt enkelt! Gud så mysigt 🙂

  Kram Jenny

 10. Vatten är så rogivande.. Vi bor nära en sjö och har en kanal och en å som tomtgräns och det är så härligt.. Visst är havet nästan än mer underbart men sjön är med härlig..

  Härliga bilder..

  Kram
  Mia

 11. Så är det! Man ska njuta av nuet, det andra som tvätt o sånt fins ju kvar. Mysigt att vara kär efter 18 år! Jag är också det, efter 17 år. I går fick jag ett ryck och städade sovrummet under regnskurarna, dit med lite nya ljuslyktor och sen kröp maken och jag till sängs lite tidigare än barnen (som aldrig lägger sig nu på sommaren!!!!!!) och då tände vi ljusen. Härligt sken! Man ska njuta av livet och sina nära.
  Underbara bilder! (sen är det väl ingen som tror att livet är på topp alltid och det kan man visst skriva om då och då men annars är det ju viktigare att påminna om att fånga dagen tycker jag. Kramar!

 12. Åh, så härligt det såg ut! =)

  Visst är det skönt att vara spontan, trots att det finns mycket ”skit” att göra hemma?!
  Jag känner att det just nu är svårt med spontaniteten här hemma, då det springer runt en liten 1-åring och en 3-åring.
  Men det har ju sin charm det med, oftast i alla fall. 😉

  PS! Vilka fina sandaler… Jag har ett par vita och ett par svarta.

  Hoppas du och din familj får en fin helg!
  Kram ♥ Jessica

 13. Så mysigt och fina bilder! Härligt att vara ute på stranden i solnedgång!! Kojan ni bygger i trädet kommer att bli super fin! Barnen här hemma drömmer även om en trädkoja ska visa bilderna för min man 🙂 Ha en bra helg!

 14. Helt underbart ser det ut! Man borde göra så oftare!:)
  Och visst är det så att städ, tvätt o annat finns ju kvar. Ibland får man bara blunda och fånga dagen!:)
  Kram

 15. Gud vilka ljuvliga bilder, riktig rama in faktor på några av dem!

  Jag håller verkligen med dig, njut av livet och ta tillvara på stunden. är inte så duktig på det själv, det är hela tiden nästa grej, nästa grej, när det blir klart, och sen, mamma ska bara. Gud tänk om det händer nåt sen, och man inser att man inte njöt när man hade det som bäst. vad hemskt.

  Så SVÄNG dina LURVIGA riktigt ordentligt ikväll nu, snusa maken och barnen i nacken en gång extra och NJUT av ditt vackra hem.

  kram kram
  Mia

 16. Så underbara bilder. Njuter verkligen av dem. Kärleken ska man vara rädd om. Härligt med fest i kväll. Vi får väl se om det dyker upp några bilder på dig på Moas blogg då *s*:
  Kramar Ullis

 17. Hej, vilken fin blogg. Jag googlade på något och då kom jag in här, ska fortsätta och hälsa på :). Ha en bra kväll! Anna

 18. Vilka härliga bilder!! Underbara, vad du fångat stunden fint, det är sådant som ni gjorde som gör det där lilla extra! Ha det skönt på semestern och njut! Skön söndag också – kram E

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *