Promenad i snö&kvällsljus

 
En glad dotter och jag har gått kvällspromenad. Oj vad de kan prata de små liven…det kan jag med så det blir många samtal om stort och smått. Jag tog med mig kameran för jag vill träna mig i att fotografera i kvällsljus. Uppdatering för er som undrar över min kamera: jag kommer skriva ut min kamerautsrustning snart :.jag får många frågor och mail om det. Har även ny kamera, objektiv, blixt, reflexskärmar, dator m.m på gång. Har gjort en stor investering till mitt företag, men jag måste bara prova allt först. Så ett inlägg om kamera och tips kommer snart, ..MEN jag är inget proffs. Det är min man som ser över min utrustning..jag säger mina behov. Jag vill bara fota, men lär mig mer för varje dag *ler*.
 
Nu väntar kaffe och fruktsallad och en sällskapssjuk man, så nu säger tjingeling. Undrar just vad morgondagen har att bjuda på.
 
 
 
Glömde att säga att vi måste fira också. Fyra årstider har idag haft 400 000 besökare på 1 ½ år. Tjohooo så kul. Tack för att du tittar in! Snart kommer fin, fin utlottning.

Mina två dagar före jul får vara min bloggvila utan inlägg..jag tittar inte runt till er så mycket och ger kommentarer, men fota och göra inlägg..det måste jag bara få göra när jag är ledig och i den mån jag har tid och lust:-) Sköt om er!

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

27 reaktioner på ”Promenad i snö&kvällsljus”

 1. God kväll Lotta!
  Oj, det är ju inte dåligt med så många besök på så kort tid. Jag tror minsann att jag står för ca 400 av dem då jag oftast är inne här hos dig en gång om dagen och har hängt med från början. Blir så inspirerad av dina fina foton och jag hörde av en arbetskamrat härom dagen att även hon är inne ofta ofta.
  Du är poppis! 🙂
  Kram Linda

 2. Hej Lotta!
  Bilden med istappar tyckte jag om… Djupt ljus och mjukt… Ä, kan inte beskriva varför men tyckte om den iaf 😉
  Jag ska hålla utskicket efter din utlottning så klart 😉
  kramar Olg@
  (fick första uppdraget att fota, från en vän men ändå kul!)

 3. God fortsättning på de där laaaaaaaaata dagarna:)..Så vackra bilder du tar…du jag har säkert frågat förut..men nu frågar jag igen…det är så att jag tänkt mej att skaffa en RIKTIG kamera…..Har du något bra tips till mej ..förstår även at det krävs en hel del av den som ska hantera kameran oxå:)..men träning ger visst färdighet och alla är vi barn i början heter det ju..så har du något förslag på en nybörjarkamera som kräver lite mer av en än de där digitalkamerorna..så vore jag tacksam..kram..Pia

 4. underbart vackra bilder igen, lotta! spännande med ny fotoutrustning, ska bli intressant att få lite fler detaljer. jag förundras över att du hittar så mycket fint att fota i din omgivning. kanske en annan också borde börja röra på sig lite och se sig runt efter fler fotograferingsobjekt 😉
  god fortsättning på ledigheten! kram
  ingela

 5. Vilka underbara bilder! Du bjuder alltid på vackra bilder och massor med inspiration! Det är en fröjd att titta in här! Passar på att önska en fortsatt trevlig julhelg och ett gott nytt år!
  Kram Anki

 6. Här är snön borta den låg kvar över julafton och tur var väl det.
  De där trollen är visst fina jag håller med dottern och jag känner doften av dem – nostalgi kan man säga.
  Vackert och vilsamt som vanligt.
  annika

 7. Underbara bilder! Kul att du har så många besökare. Önskar dig och din härliga familj en God fortsättning….
  Tack för alla fina inlägg och inspirerande bilder som du ger oss!
  Kram Lottas Home

 8. God fortsättning och lycka till med ditt fotograferande fortsättningsvis! Helgona sa till mig att du ska köra på mer med fotot 😉 Det tycker jag du gör rätt i. Du har ett öga för det som bör fångas! Lycka till och kram!

 9. fantastiska vinterbilder! Jag älskar vinter men det är skönt att det bara blir ljusare nu!
  Grattis till så många besökare! Men med en så fin blogg så är det förståeligt!

  Kram pernilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *