Utflyktsdag runt Eksjö

Jag frågade efter tips av mina instagramläsare vad som fanns att göra runt Eksjö och tack vare er så har jag idag haft en toppendag tillsammans med Elin. Ni tipsade om Butik Botanik som var ett underbart litet ställe.

Om ni har möjlighet att åka dit så kan jag verkligen rekommendera er att fika och kika omkring på allt fint i den lilla söta butiken.

Sådana här ställen är ju guld att hitta och åka till, så lägg på minnet Butik Botanik

Vi åkte sedan vidare in till Eksjö och åt på Bron som ni också tipsat om och tittade på alla söta trähus.

Ni tyckte också vi skulle fika på Lennarts så det gjorde vi också.

Innan vi åkte hem så tog vi en tur till nästa underbara ställe som vi fått tips om Sparkarps plantskola. Helt underbart litet ställe och så mycket fina plantor. Hit skulle man vilja åka oftare men lite för långt för mig.

Jag köpte lite blommor och har bytt ut mina blomlådor på verandan där påskliljorna blommat över.

Ja det var lite bilder från våran utflyktsdag som var toppenbra.

Nu ska jag lata mig kvällen lång, en promenad till med Pettson ska jag få till.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Utflyktsdag runt Eksjö”

  1. Oj så fint! Där bodde min moster, morbror och kusin en gång.
    Så mycket fint ni besökte, härligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *