Troll, kontorsdag och massor tulpaner

Jag jobbar på vårt lilla kontor idag som vi kallar det fast det är ju bara ett skrivbord inne i gästrummet men här har vi allt samlat. På måndagar brukar Kalle sitta här men idag är han i stan på kontoret. Jag ska börja med bokföringen efter jag skrivet till er och nästa vecka ska jag också deklarera i företaget.

Det regnar idag. Finns en skönhet och ett lugn i det också och passar mig bra att ha en kontorsdag. Troll kan behöva lite kontorsdag ibland 😊Skulle tyvärr annars aldrig komma på tanken att sitta där en hel dag utan river av det mesta vid köksbordet för jag vill ut.

Den här buketten tog jag med mig upp på kontoret så jag har något fint att titta på när jag jobbar. Tulpanerna från Holland är magiska men stora. Sidan jag handlar från heter Eurobulb där brukar köpa deras mix eller offers som är lite billigare och lite annat också för den delen.

När jag tittar ut genom köksfönstret ser jag ett tivoli nu av blommor. Cramers blommor sålde ut lite olika mixar som jag satte ner i jorden sent förra året och så blev det så här. Älskar blommor.

Jag funderar på om jag ska ta upp dem efter blomning men frågan är vart jag ska förvara dem i så fall till hösten.

Jag skrev en lång lista imorse på allt som jag ska få gjort så nu är det bäst att jag sätter fart här. Ska vila med innan det blir för sent.

Imorgon har jag planerat lite utflyktsdag. Skulle vilja besöka lite nya handelsträdgårdar men vi får se vad det kan bli av det. På fredag ska jag besöka min syster som var intresserad av de här och de här muggarna för bara 5 kr styck. Kanske kan ordna det imorgon också.

Ska träffa mamma, bonuspappa och bästis också på fredag. Det är ju klämdag och ledigt då, jag jobbar ju ofta lördagar istället. Jag vill en vända till Hemtex också, var så länge sedan köpa sovmask här Använder ni sovmask? Jag älskar det 🥰 , men mina är sådana där dåliga man får gratis på flygplan.

Ni som brukar fråga vart jag har köpt mina stora blå krukor så kan jag tipsa om att Hemtex har fått in så snygga krukor i blått här och här , tipsar mer här nere för de har så mycket fint nu.

Ha en fin dag 💕

Kram Lotta

Picknickkorg så fin här , solkeps här , prydnadskudde med blommor här

Nyheter HÄR

Koden ARSTIDERMAJ24
ger 33% på dyraste varan och 5% på redan nedsatta varor. ( vissa undantag finns )

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Troll, kontorsdag och massor tulpaner”

  1. Får jag fråga en sak… Jag kan ingenting om trädgård, men har så smått börjat försöka få till en rabatt i min stuga. Förra hösten planterade jag en massa tulpanlökar. När du skriver att du kanske ska ta upp dina, varför ska du det? Kan man låta dom vara kvar eller måste man ta upp dom?

    1. Anne-Charlotte

      Hej, jag brukar inte gräva upp mina men om man gör det så är det lättare att få dem att blomma om nästa år. Många tulpaner blommor inte om, en del lila sorter har funkat bra hos mig. Vill man ha mycket tuplaner får man köpa nya varje år. Kram 🌷

      1. Oj, jag som trodde att dom blommar om år efter år. Det var ett himla jobb att plantera alla lökar, pjuh!😅 Så jag låter nog dom vara kvar och håller tummarna att dom tittar fram igen nästa år.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *