Blir trött på att vara skitig

Ni som följer mig på instagram vet att jag har 5 dagar ledigt och all tid i trädgården, men sedan vilar jag mycket också och nu började det regna så jag ska sova en stund efter jag skrivet till er.

Älskar denna tid så mycket men som högkänslig så känner man mycket. Blommor, grönt osv känns så mycket, blir mycket känslor. Blir du också känslig på våren? Vill typ sätta mig ner och gråta för allt är bara så fint, underbart och så många minnen.

Jag bara älskar maj och vill göra så mycket och så mycket som är kul nu. Lite klädtips till er alla som gillar det. Topp här och byxor här. Byxorna var supersköna ( jag har 40) i dem.

Men…tröttnade igår på trädgårdslivet och åkte och hämta paket. Har börjat gilla keps. Min vän och jag pratade imorse och vi konstaterade att vi har tre saker som vi älskar blommor/växter , mössor och porslin. Har inte köpt porslin på länge för jag har så mycket mer än när jag slog sönder en skål. Har sneglat på nya kaffekoppar men ska göra mig av med andra i så fall. Jag har lite förtjust i skor också och påslakan och torkhanddukar osv. 😊

Igår när jag la ut denna story fick jag frågor på läppstift, måste ha mer färg känner. Finns här (171 peache ) Så man syns! Bra med mitt jobb på Sandströms där där får man skina och inte gå skitig…hi.hi

Nu blir det vila och ikväll behöver jag jobba och det passar väl bra för det ska regna och åska.

Ha det fint, ikväll ska jag nog beställa mig en fin och lätt vattenslang här, de vi har nu är skittunga att dra runt på. Igår beställde också ett munstycke till utekranen med en anka. Får visa senare.

Kram Lotta

Klänning här

Koden ARSTIDERMAJ24
ger 33% på dyraste varan och 5% på redan nedsatta varor. ( vissa undantag finns )

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Blir trött på att vara skitig”

 1. Det är en underbar tid nu, naturen exploderar i grönska och blomning.
  Fina sommarkläder på dig och jättefin i keps. Cool tjej 😉
  Har också beställt dessa byxor från cellbes och är supernöjd.

 2. Tusen tack för dina fina tips på kläder/läppstift och allt annat fint du alltid bjuder på!
  Kram till dig 🤗❤️ Rita

 3. Jag älskar denna tid, det skira och rena. Och sen när syrenerna blommar… Jag är också sån med sinnena på högspänn och det är inte alltid bra, det finns en slags melankoli som får hjärtat att klappa lite tungt. Kanske det som kallas vårdepp? Mitt i allt det man längtat efter. Knäppt. Har så otroligt mycket jag vill göra och hinner så lite, svårt att få ihop det. Så ja, visst gör det ont när knoppar brister 😘. Kram Milla

  1. Anne-Charlotte

   Ja både mycket känslor och mycket man vill göra. Jag har så mycket minnen från Elins cancer i maj så både en fin och jobbig månad. Kram ❣️

 4. Ja dem såg jättesköna ut och vitt kommer ju vara trenden i vår som det verkar så måste nog införskaffa mig ett par jag å

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *