Skördemarknad och kantareller

Innehåller annonslänkar

Helgen har varit så fin och vädret gör ju att man njuter extra mycket men jag försöker också att göra saker som ger energi. Skapa tid för det jag älskar. Jag dricker nästan ingenting längre och kör oftast bil så efter vi varit på en mysig kräftskiva med släkten så vaknade jag pigg på söndagen. Ja det gjorde Kalle med i och för sig men han fick sova länge.

Elin sov över med lilla My och vi åkte på skördemarknad i Kisa. Jag älskar sådana där marknader när man kan köpa massa gott, blommor osv

Jag köpte fröer och ska lägga in rödbetor mm. Kalle han köpte kött, hundmat och sylt och krondill som ska frysa in så vi har till kräftor mm

Sedan kom Elin karl som sprungit Stockholm maraton och vi dansade ut i skogen allihopa. Det är så roligt att Elins pojkvän också blivit en kantarellplockare och trots träningsvärken så var det så värt det när man hittar en massa kantareller.

Vädret var ju som sagt underbart och 20 grader i sjön så jag hoppade i och njöt som fisken. Uppskattar verkligen att bada året om.

När badet var gjort och Kalle skulle börja laga mat åkte Elin och jag till ett solrosfält där man får plocka solrosor och svisha till Ukraina. På många solrosfält går ju pengarna till barncancerfonden vilket värmer oss lite extra.

Se min Elin i solrosfältet efter allt vi gått igenom gör mig så lycklig.

Livet är vackert när man får ha dem man älskar nära ❣️

Jag försöker medvetet lägga tiden på saker som ger mig energi. Ta tillvara på de där enkla sakerna som vi gjorde i helgen för det ger så mycket energi.

Kalle ska fixa färdigt grunden på växthuset idag sedan ska vi åka och köpa massa mer saker för att gjuta golvet nästa helg. När golvet är gjutet är det dags att sätta upp växthuset.

Nu ska jag fixa frukost till Kalle och mig, plocka ordning lite här och sedan blir det mer jobb. I eftermiddag ska jag hämta min keramik som är klar, jag ska besöka min syster , gå promenad med min bästis och titta på en takkrona här. Vill ha något på altanen här ute.

Ha en härlig och fin dag 🍂

Kram Lotta

Höstnyheter superfin kofta här , stickad tröja med blommor här

Grön blus här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Skördemarknad och kantareller”

  1. Jag ser att det var kortärmat i svampskogen, gissar ni inte har lika mycket mygg som har här i Mälardalen 🙂 Jag gick till skogen igår, fick ta på täta kläder och cykelhandskar och höll på att svettas ihjäl och myggen älskade det ännu mer och svärmade som galningar. Men hittade trumpetsvamp i mängder så det fick vara värt det 🙂 – kram Milla (som inte badat en endast gång i år)

  2. Oj vad ni hittar kantareller. Så många fina bilder på härliga dagar! Och bada!! Underbart. Byxorna du har när du dansar i skogen ser toppensköna ut, är det märket du tipsat om tidigare? Modell? Kram och tack för bästa bloggen. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *