Sköna fritidskläder

REKLAM TUXER

Jag är så glad att jag ska få göra reklam för Tuxer för deras kläder sitter så bra på mig och så är de så sköna och så passar de toppen i mitt liv med att vara ute i naturen, åka båt, vara i trädgården osv

Jag har ju gått upp några kilo de senaste åren och då är det minsann inte lika lätt att hitta kläder som passar, dessutom är jag ganska kort men den här jackan och de här byxorna sitter som smäck på mig. Jag älskar det här setet.

Koden Fyraarstider25 ger 25% rabatt på hela sortimentet, gäller till och med 29 maj

Byxorna blev en riktig favorit. De är generösa i storleken och så har de små snören längst ner som gör att du kan justera dem lite. De har ganska hög midja och lagom tjocka i tyget för att ha när man vandrar och är ute osv. Ja ni hör ju, jag är verkligen förtjust i detta sett och skulle mer än gärna vilja ha dem i fler färger.

Jackan har många snygga detaljer och fickor för mobil mm och också sitter på bra även om jag har valt en tjockare tröja under.

Du hittar jackan Sade HÄR och byxorna Flexi L Reco HÄR och jag har large i jackan för jag vill kunna ha en tjock tröja under och medium i byxorna. De här byxorna finns också i kort variant som jag önskar mig och på Tuxers hemsida finns också den populära kjolen och kortbyxorna mm så kolla in alla nyheter HÄR och använd gärna rabattkoden.

Koden Fyraarstider25 ger 25% rabatt på hela sortimentet, gäller till och med 29 maj

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Sköna fritidskläder”

  1. Tack för en generös kod! Bli en kjol, älskar kjolarna med innebyxa, har flera stycken som är perfekt att spela golf i, vandra o bara vara i på sommaren. Kram Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *