Plantering på framsidan

Innehåller annonslänkar

Nu är vi hemma från sjön igen. Det har varit mysigt att ha sonen här i tre dagar. Inatt har vi sovit på en ö och igår njöt vi av solen på en klippa hela dagen. Hoppas ni har haft det bra nu när det varit fint väder.

Här på framsidan har jag köpt en sådan fin växt, jag har aldrig sett en sådan tidigare. Tror den är perenn så jag kan gräva ner den i höst. Trädgårdsmöblerna får jag alltid frågor på, de finns här och här.

Nu har Kalle och jag klippt och trimmat gräset och varit och duschat i hamnen för vi har ju så lite vatten här. De kommer och gräver ny brunn på onsdag. Jag ska också kolla in studentpresent och så den här korgen skulle vara bra i båten att ha bestick i. Det är svårt med förvaring som blir bra i båten men man lär sig ju mer man åker.

Ha en fin kväll, ska nog tipsa om lite studentpresenter här också.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *