Nu har jag att göra

Ni som följer mig på instagram har sett att jag har lite att måla nu. Staketet har kommit och det tar ca 1 timma att måla 2 meter och vi har måååånga meter som ska målas. Men. Jag är glad att ha målarjobb för vissa dagar har jag för lite att göra och det inte bra det heller. Det kommer ta massa tid och det är bara kul att ha ett projekt att hålla på med lite.

Här hemma har köksbordet ingen duk just nu men jag är så sugen på att antingen sy eller köpa lite dukar. Jag har ju pratat om det tidigare. Såg så fina dukar på Hemtex när jag var där i lördags men tänker att runda dukar det köper jag färdiga men kan sy andra om jag vill. Måste bara kolla att symaskinen funkar fortfarande. Men man hinner inte fixa allt och så är det inte så skitnoga med allt 🙂 eller hur?

Nu ska Kalle och jag fixa oss lite mat och sedan blir det att bara mysa och kolla lite på Youtube och tv.

Ha en fin kväll

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Nu har jag att göra”

  1. Har funderat på att köpa dessa stolar, är ju så snygga, men är dom sköna att sitta i? Tack för en mysig blogg ❤️

    1. Anne-Charlotte

      Hej, vi tycker att de är sköna men vi har köpt fårskinn som man sitter på så blir det ännu skönare. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *