Ni gillar det här med kläder

Godmorgon fina ni ❣️ försöker titta in här varje dag fast jag jobbar på mitt andra ställe. Ni gillar verkligen outfit och se vad man har på sig och nu när jag klär upp mig några dagar i veckan för att jobba så kan vi köra dagens outfit här. Jag hinner inte alltid fota så fina bilder, men det är variationen som jag gillar. Som livet är som jag brukar säga.

Igår var det mycket att göra på jobbet när solen sken så kul med glada kunder och ibland är jag på herr och ibland på dam och det beror ju lite på vem som är ledig. Jag tar det med en liten glimt i ögat. Jag går dit och försöker lära mig det viktigaste, ta hand om kunderna och sprida lite glädje och jag älskar det! Men det är ni här som fortfarande är mina andra halva. Så tacksam 🥰för den är kombinationen och ni vill läsa här.

Den här fina blomgruppen fick jag av svärmor och svärfar.

Ett ny färg på läppstift blev det idag här och så ögonbrynfärgen här är så jäkla bra och räcker länge, länge. Lite sminktips.

Ja nu ska jag inte stå här och le och vara finklädd varje dag, nej ni vet att jag helst föredrar att gå skitig 🥰men ni var väldigt många som skrev och gillade klänningen igår så jag förstår att ni gillar att jag delar outfitbilder här. Den blir en variation som alltid. På jobbet har vi också Cellbes som jag visar ofta och de märken jag har på mig, så jag kan kombinera mina två jobb här och i klädaffären.

Ha en fin , fin dag. Ikväll när jag kommer hem blir det bokföring, det man inte gör på dagen får man göra på kvällen.

Kram Lotta

Mina byxor här, tröja här, gamla skor här , väska från Marrakech

Använd gärna min rabattkod hos Ellos , koden är ARSTIDERAPR24 HÄR

(33% rabatt på dyraste* varan + 5% extra rabatt** på prissänkta varor)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Ni gillar det här med kläder”

  1. Så fin outfit, jag har en liknande stickad top fast en kortärmad som jag har på sommaren till klänningar som har spaghettiband då det är lite kyligare ute, är jättefint i hop. SÅ härligt att jobba i butiken några ggr i veckan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *