Nattgäster och idag vill jag inte sitta still

Julpyntet får vara kvar en vecka till men några små saker kommer jag ta bort. Idag bäddar jag rent i sängarna för i veckan kommer bror med familj så då ska de får rena lakan. Jag byter mina påslakan till mina favoritpåslakan i vårt sovrum också.

Det blir lite sent med de här kuddarna men de är ju billigare nu efter jul. Den här kudden var så fin så den får bo i sängen en stund till framöver. Har tagit ram mitt gråa överkast också så det blir lite ljusare färger här inne nu.

I krukan från loppis satte jag i några vita sidenblommor som jag haft ett tag och när jag tar bort julen sedan får det bli lite nya krukväxter.

Jag älskar vår tapet i sovrummet ( tror inte den säljs längre) och letat efter en matta som kan matcha den blå färgen.

Nu hittade jag en helt perfekt färg på matta och längd så den ska jag lägga dit idag.

Så nu ska jag sätta en bulldeg och sedan ska jag fortsätta att städa övervåningen. Igår satt jag still hela eftermiddagen och kvällen och det mår jag inte av bra. Kika in i en dator ( jobbade ) eller en telefon en halv dag är inte bra för mig så idag vill jag göra saker. Vi började med hundpromenad, Kalle har varit hos frissan, in på jobbet och köpt en skjorta, till återvinningen och nu fixa här hemma.

Kudde ( tror den tagit slut )

Idag vill jag vara i rörelse lite mer, jag kan lata mig och sitta still några dagar men sedan är det bra med det.

Ha en fortsatt skön dag 💕

Kram Lotta

Påslakan här och överkast här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Nattgäster och idag vill jag inte sitta still”

 1. Verkligen trevlig blogg som du har. Gillar att följa den.
  En fråga: Var har du köpt granen i trä som syns i dina fönster ?
  ( I senaste inlägget syns den i sovrumsfönstret )
  Hälsningar från Helene i Malmö

  1. Anne-Charlotte

   Hej, tack för de fina orden. Granen är köpt på Enkla Ting i Skåne men för ca 8 år sedan.

   Kram Lotta ❣️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *