Musik ger glädje

Jag tar med mig min kamera ut och vi umgås en stund i växthuset. När jag får leka som jag kallar det lägger sig tankar och jag finner kraft. Lika så när jag är ute i trädgården och petar i jorden med frö osv. I skogen , i skapandet och i trädgården finns mina återhämtningsstunder lika så i sången, familjen, vännerna, komma till jobbet, keramiken osv

Igår var Elin och jag på julkonsert och lyssnade på Peter Johansson och det var så bra. Duetten med hans syster var magisk. Musik ger glädje och vara med min fina dotter.

Idag ska jag vara hemma med Kalle och vi ska ut och gå, grilla korv, jag ska ta mig ett kallbad, fixa bokföringen och pyssla med att göra ljus.

Äntligen fungerar bloggen som den ska igen och jag kan skriva till er utan att bli utkastad hela tiden. Väldigt tacksam för det för det har varit tråkigt att sitta här och försöka få ro när det inte fungerar.

Älskar dessa batteriljus här

Kalle ska byta till vinterdäck på kärran så vi kan åka och hämta bordet på Gryts handelsträdgård och jag ska nog beställa de här stolarna om jag inte hittar några andra på loppis.

Nu ska jag plocka ordning lite här för sedan ska vi ta med Pettson på en långpromenad innan vi sätter fart med allt annat. Jag har verkligen längtat efter våra långa promenader som inte blivit av när vi byggt växthus, men nu kommer tid till det igen.

De fina ljusstakarna i olika storlekar hittar du här och lyktan här. Skåpet är gammalt och fått av pappa.

Nu när bloggen fungerar som den ska ska jag försöka få till lite mer inlägg till er ❣️

Kram Lotta

I december har du rabatt hos Ellos med min kod FYRAARSTIDERJUL HÄR (Ger 33% rabatt på den dyraste varan och 5% extra rabatt på redan nedsatta priser)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Musik ger glädje”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *