Börja tidigare nästa år

Innehåller annonslänkar

Idag är en sådan dag när jag ska gå i pyjamas hela dagen har jag tänkt, men det kan tänkas att mannen tycker att vi ska ses och beställa däck till min bil. Jag ska gå här och plocka och pyssla idag och jag har en hel del jobb som måste göras som bokföring osv men jag tar allt i min takt och då känns det inte som jobb. Jag ska sova i eftermiddag också. Att gå och lägga sig på dagen en stund är livets bästa knep för att orka mer. Den halvtimmen är så värdefull.

Vi har ju alla mer än bara julbestyr omkring oss, saker som händer med familjen och människor som är sjuka eller vi behöver ta hand om och sjukdomar bryr sig inte om att det är jul. Vi har tunga saker också som vi tar hand om inom familjen där man vill finnas till hand. Sådant måste också få tid. 

Jag är så tacksam att vi minskat på allt, bor mindre, äger mindre, minskat vårt umgänge, jobbar mycket hemma osv för det går liksom inte att få ihop livet annars. Som ung och med småbarn så är kroppen van vid det där ekorrhjulet men när man blir som mig har man inte den energin längre. Det är väldigt lätt att inte känna sig tillräcklig när samhället är som det är.  För min egen del är pysslandet glädje, det är ju sånt jag vill hålla på med för jag älskar det så jag försöker skapa tid för att orka och inte bli bitter. Svårt att få ihop allt. 

Men idag är jag hemma och landar. Imorgon ska jag på en fin julkonsert som Elin fick i julklapp förra året som vi ska göra nu. Det är också dags att börja planera barnens flytt och beställt flyttstädning. 

Nu önskar jag er en fin dag, jag kan verkligen tipsa om de här batteridrivna ljusen som blev så bra och Ernst snygga ljusstakar här. Jag har även köpt krukan här och de här långa Trivo som jag ska ha på bordet som vi ska hämta till växthuset. 

Ta hand om er ❣️

Kram Lotta 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *