Min lista för veckan

Jag fick så mycket energi efter vår resa så det känns härligt. Igår var det trädgårdsdag, jag sprang lite med hunden på kvällen och tog ett bad. De där kallbaden är toppen för kropp och huvud. Det blir många gånger denna veckan.

Nu ska jag sätta fart med en lista här på alla möjliga saker som jag behöver fixa den här veckan. Nu när vi bor mindre måste man ha lite mer ordning också, här kan ni få ta del av min göra lista i veckan men sedan har jag inte nått mål att allt ska bli klart och ibland skiter jag i listan och gör annat kul.

  • Ta bort vinterskor och behandla dem och även plocka bort lite vinterjackor
  • Tömma blomlådorna och köpa nya vårblommor
  • Rensa alla mail och skriva ut papper till bokföring, betala några räkningar
  • Städa runt boden och i boden
  • Köra ut lite mer sand och jord och så gräsfrön på ett ställe där jag jämnar ut gräsmattan
  • Jag skulle behöva handla lite och åka med återvinningen
  • Ta fram lite påsksaker och börja pynta lite
  • Kontakta hantverkare så de kan fixa klart staketet
  • Beställa lite kläder till några jobb

Ja lite så ser min vecka ut. I helgen ska vi bort både lördag och söndag så då blir det inte så mycket pyssel här hemma..

Då vet ni vad jag pysslar med denna veckan. Hoppas du har det bra och får en bra vecka. För oss kändes det nästan som fredag igår när Kalle jobbade hemma. Jag är så glad och tacksam att han vill jobba hemma och kan jobba hemma i hans nya jobb. Det är så skönt för oss båda.

Ha nu en bra dag 🌸

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *