Man går liksom sönder

Jag mår så mycket bättre nu och hinner ganska mycket om dagarna, så här är mailen nästan tom och ganska lite bokat så idag ska jag nog ta en liten åktur för att hitta på något. Vi behöver handla lite också.

Om jag bara går hemma så är det så lätt att gå och tänka på allt som sker. Man går liksom sönder när man ser alla familjer som splittras i kriget, alla barn som far illa. Jag känner mig så liten och att världen kan vara så ond💗

Något som jag lärt mig är att så fort man är lite piggare så behöver man ha lite att göra och träffa lite människor för vi behöver det där sociala för att må bra. Jag har lärt mig att se det lilla fina i saker även om det kan vara lite kaos runt om, lägga fokus på det man har och uppskatta småsaker. Det har hjälpt mig mycket när svåra tankar knackar på.

Resten av veckan är lite roligt bokat. Jag berättar mer om de det senare. Nu ska jag sätta lite fart här så jag kommer igång med allt så får vi se vart jag hamnar.

Ha en fin dag 🌸

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *