Ljus med fat

Kvällarna är så sköna här hemma. Vi plockar lite ordning, lagar god mat och tänder massa ljus och så brukar vi ibland titta på tv tillsammans och gå en promenad med hunden. Livet blir annorlunda när barnen inte bor hemma längre och istället för att sörja över det försöker jag se något gott i det. Kalle och jag har det lika bra ändå, men visst saknar man dem ofta.

Igår var jag på keramikkurs och det var så roligt. Det meditativt att skapa i lera. Jag ska visa er lite framöver vad jag gör men det tar tid innan jag får ta hem saker. Jag har aldrig jobbat med lera så allt är nytt för mig.

Nu har fatet fått flytta fram igen. Jag har lagt i sand och ställt i de stora ljusen som jag tycker om så blev så enkelt och fint. Dessa ljus är lite större och finns i tre storlekar.

Nu är det dags att ta tag i månadens bokföring som ska in till revisorn.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *