En mysig helg väntar

En mysig helg väntar och jag har lite roligt bokat , kommer visa imorgon vart jag ska åka. Det blir ganska små enkla saker på helgerna, sånt som jag sätter värde på och uppskattar mycket. Vi har pratat om att boka en liten spatripp också framöver, men jag är verkligen förtjust i vårt liv här på landet.

Nu när hösten är på ingång så längtar jag efter att plantera lite mer, elda lite brasa, fina blommor på bordet, äta gott, ut och gå, tända ljus , filmkvällar, träffa släkt och vänner osv

Jag har bäddat med lite mörkare färger här hemma idag. Jag vill hösta lite här hemma.

Nej nu ska jag hoppa i duschen och fixa ordning mig

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *