en mysig helg väntar

Innehåller annonslänkar

En mysig helg väntar och jag har lite roligt bokat , kommer visa imorgon vart jag ska åka. Det blir ganska små enkla saker på helgerna, sånt som jag sätter värde på och uppskattar mycket. Vi har pratat om att boka en liten spatripp också framöver, men jag är verkligen förtjust i vårt liv här på landet.

Nu när hösten är på ingång så längtar jag efter att plantera lite mer, elda lite brasa, fina blommor på bordet, äta gott, ut och gå, tända ljus , filmkvällar, träffa släkt och vänner osv

Jag har bäddat med lite mörkare färger här hemma idag, det här är ju drömlakanen för hösten men lite för dyra. Jag vill hösta lite här hemma. Såg också att det kommit superfina tapeter i staycation här . Ja det roligt att bara titta och inspireras. Det kan räcka att ställa en bukett blommor på bordet så blir man glad eller tända lite ljus.

Nej nu ska jag hoppa i duschen och fixa ordning mig

Kram Lotta

Stickad klänning här
Klänning här
Jacka här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *