Julfönster

Innehåller annonslänkar

Det blev inga blogginlägg igår för jag var i livet och när jag kommer hem brukar jag vara för trött igen. Jag försöker inte stressa eller pressa att jag måste eller borde saker, inte som jag gjorde innan min utmattning. 

( kruka loppis, ljustake här, stjärngosse här, gran gammal, Ljus här och Ljusstake från Dalarna)

Det var så mysigt hemma hos mamma med alla julsaker och mysigt att träffa pappa och gå på loppisar. Jag fick ett sådant fint fågelhus som jag ska visa framöver. Jag tycker om att vara med mina föräldrar för det är en kort tid man får ha dem nära.

Idag ska jag och Elin på luciakonsert och jag ska också gå på stan och fixa julklappar. I vår familj köper vi en julklapp för 500 kr  men sedan köper jag och Kalle några extra saker till barnen. Hos svärmor och svärfar har vi också paketleken och jag tänker att något sådant här blir bra. 

Jag ska gå en promenad med Pettson när det ljusnar och lite annat.

Jag har fått en rabattkod till Ellos. Jag har köpt tex den här blusen och den här kjolen. Koden FYRAARSTIDERJUL HÄR (Ger 33% rabatt på den dyraste varan och 5% extra rabatt på redan nedsatta priser)

Ha nu en skön och fin dag så delar jag några bilder från mitt sovrum ❄️

Kram Lotta 

Vetzoo ger 15% rabatt ( på ordinarie pris) med koden XMAS15 HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Julfönster”

  1. Vilket öga du har för att göra fint😃👍Tack för en mycket lugn och harmonisk blogg. Kloka ord om återhämtning och vad viktigt det är att det får ta lite tid att leva.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *