Jag får kraft av det

Innehåller annonslänkar

Det blir inte så mycket inredning här just nu för man är ju såklart mest ute på sommaren, men jag har ju också valt att jobba lite mer så tiden finns inte. Så nu får ni titta på mig lite oftare 🙂 Idag är det så roligt på jobbet för Sandströms i Kisa firar 100 år så det är lite fest på torget och i butiken med musik osv

Jag börjar ju alltid dagen med kaffe utomhus, även på vintern och när det regnar. Det är mitt sätt att möta dagen. Pettson ska ut och kissa och mina 20 min utomhus laddar batteriet. För mig är det viktigt att se naturen, hur trädgården förändras, titta vilka blommor som slagit ut osv. Jag får kraft av det.

Jag älskar kontraster. Jag älskar att ut och skita ner mig, köra skottkärra, dra ogräs oh jag älskar att få åka till affären och vara fin. Jag älskar att möta kunder, prata med folk och känna att Lotta som jag alltid varit som har lätt för att möta människor är tillbaka. För mig är det terapi att börja jobba. Jag älskar också få gå i min trädgård och det bara är jag och naturen.

I helgen är det marken i en grannby så då ska vi nog dit en stund också och så börja måla växthuset och måla klart tvättställningen.

Ha det fint och hoppas du får en skön helg 🌺

Kram Lotta

Blus här, byxor här, tröja här, skor här

( märket på mina kläder finns även på jobbet men kanske inte just alla de plagg jag visar)

Andra fina blusar finns här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *