Grön trädgårdsmöbel och kål

Innehåller annonslänkar

Mina fina möbler i grönt har kommit, de ska stå nere vid växthuset har jag tänkt men det är inte klart där och de blev väldigt snygga på framsidan av huset på kullerstenen också så vem vet de kanske blir kvar där.

Kaffet är intaget utomhus och hunden har fått sin promenad och idag väntar jobb igen. Älskar. Imorgon ryker de långa naglarna och blir korta igen för nu börjar snart keramiken. Toklängtar efter min keramik och har så mycket idéer vad jag vill göra! Tänker att någon sådan här färg blir snyggt.

Imorgon väntar roligheter med vänner så det ser jag fram emot så mycket. Pettson ska med men får hundvakt hos mina vänners ungdomar.

Att odla kål och sätta som prydnad i krukor är toppen, då minskar man på utgifterna för växter och får ändå höstint och kål bli så dekorativt.

Mina blomlådor är ganska fina fortfarande. Jag ger dem bokashivatten eller guldvatten och i blomlådorna slänger jag i lite hönsgödsel också.

Nu önskar jag er en fin dag så ska jag ta mina ägg här och borsta tänderna.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Snygga nyheter som jag Klänning viFalia här , Vila lång cardigan här , blus byKarina här

Stickad klänning här , jacka här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *