Älskar kontraster

Innehåller annonslänkar

Idag ska jag till jobbet igen, fixat mig lite och har min klänning som jag tycker är så fin. Vi säljer klänningar från Cellbes på jobbet också. Jag har sagt det förr och jag säger det igen att jag älskar kontraster. Får klä upp sig och gå och jobba är guld. Till klänningen hade någon sådan här lång tröja varit snyggt. Jag är kort men en långtröja är så skönt och snyggt när det blir höst. Jag svettas så mycket i klimakteriet så jag undviker byxor. Min keramik har inte börjat på onsdagar ännu men jag vill gärna jobba alla dagar som går.

Kalle är ju alltid hemma när jag jobbar men vi ska leta efter en dagmatta/husse tänker jag i Kisa där jag jobbar. Det hade varit så bra att hitta någon som kan ha Pettson ibland och även se till katten om vi åker på resor. Vi har ju svärmor/svärfar som gärna är hundvakt men de bor i Linköping så då blir det en bit att åka varje gång.

En av det bästa sakerna för att få lite färg i ansiktet för en människa som behöver lite färg är att måla ögonbrynen, ni brukar fråga vilken jag har och jag har denna här. Den är superbra! Jag skulle så gärna vilja prova den här parfymen men mitt nya jag köper inte massa utan använder det jag har först. Dessutom har ju vissa saker blivit så dyra.

Tack för era tankar och kommentarer när jag skriver om mina tankar. Livet ger och tar och jag delar bara mitt och mina tankar och det ändrar sig såklart hela tiden. Här inne är det högt och lågt. Jag blandar allt som jag tänker och jag gör, ni får vara med på den resan och man får ju välja själv om man vill hänga här.

Jag ser fram emot hösten och märkt att det är kul att ha lite att se fram emot. En liten resa med Elin, spa med Kalle och en weekend med jobbet osv Sedan tid här hemma. Ja det bästa är lite av allt och välja noga vad man fyller livet med.

Nu ska jag fixa frukost till Kalle här och sätta fart så jag kommer i tid.

Kram Lotta

Höstfint 🍂

Tröja här , tröja här ( större storlekar) randig långtröja här , kjol här

Snygga kappor här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Älskar kontraster”

  1. Angående ögonbryn. Jag tappade allt hår under en cellgiftsbehandling. Nu har det mesta kommit tillbaka men inte ögonbrynen. Fick tips om att tatuera nya hos en utbildad tjej så det gjorde jag. Det kan jag verkligen rekommendera! Nu har jag alltid ”färg i ansiktet” och ser pigg ut utan att sminka mig. Viktigt i sammanhanget är att gå till en med utbildning (och bra rekommendationer). Så nu fick du ett oombett tips i all välmening.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *