Gör så här… Jag fattar noll

Innehåller annonslänkar

Jacka här, beige kjol här, brun kjol här och tofflor här

Jag sitter och försöker förstå en del mail och papper som ska in. Tax på en lön från Usa där texten är på 8 sidor på engelska. Gör så här och gör så här. Jag fattar noll. Under min tid som egenföretagare har jag lärt mig att saker ordnar sig, att inte stressa upp mig direkt. Att andas lägga ifrån och sedan samla kraft för att kika på det igen. De gör om system och sidor hela tiden och jag måste lära mig för att hänga med, ja sånt som ni inte ser här.

Skor här, pyjamas här, klänning här och tofflor här

Jag kan nog känna att jag är inte lika driven att lära mig lika mycket längre, inte lika snabb och att jag faktiskt är äldre och nöjer mig rätt bra med det jag också redan kan. Det är tur jag har min man, utan honom hade det aldrig gått. Han listar ut det mesta när jag velat kasta datorn ut genom fönstret.

Brun tröja här, svart tröja här, kappa här, polotröja här

Det var länge sedan jag gjorde collage så jag satte ihop lite bilder. Älskar beige och brun.

Nu ska jag börja tänka på lunch här. Kalle kommer hem på lunchen vi ska handla mat och sedan åka och köpa betong. Fick bli två körningar med släppet för det är så många säckar.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *