Att hjälpa varandra

Innehåller annonslänkar

Godmorgon mina fina bloggläsare 🤎 Jag är på väg till jobbet några timmar och här hemma ska de börja förbereda för gjutningen imorgon.

Ända sedan barnen varit små så har jag alltid sagt ”om du hjälper mig som så kommer jag hjälpa dig”. När de var små tror jag inte att de förstod riktigt innebörden av det utan bara tog det för givet att mamma skulle skjutsa, köpa några skor de önskade osv Men ju större de blivit har de orden sjunkit in och fått en större förståelse. De vet att det lönar sig att hjälpa varandra men såklart betyder det inte att de bara får massa saker.

Jag kan skriva kan ni komma hem i helgen och hjälpa oss så kan jag hjälpa er med något. Tjänster och gentjänster. Så ikväll kommer båda barnen hit och respektive och imorgon ska vi gjuta golvet på växthuset.

Klänning här, tröja här och skor här ( men nästan slutsålda både på Ellos och Cellbes)

Mitt lilla kattbarnbarn lilla ragdollen Lilla My är redan här. När jag kommer hem från jobbet så kan det nog bli en tur till skogen skulle jag tro.

Jag sminkar mig nästan bara när jag jobbar och ska nog köpa ett sånt här serum här. Mitt hår växer så bra men ögonfransarna har gått av lite. Jag kanke behöver hitta något bättre att ta bort sminket med också.

Nu ska jag ta och plocka ordning lite här och fortsätta prata med Elin.

Kram Lotta

Andra snygga höstklänningar du här, här och här

Fina tröjor här , här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Att hjälpa varandra”

  1. Åh Lilla My är så söt! Mysigt för er att ha så fin kontakt med era barn, och ja, viktigt att hjälpa varandra ❤️ Härligt när växthuset blir klart, det kommer du ha stor glädje av. Så fint allt blir, ni är så duktiga 😊

  2. Vanlig, eko, rapsolja är toppen att ta bort vattenfast mascara med. Tack för inspirerande och mysig blogg 🙋‍♀️👌

    1. Ja det fungerar toppen till allt smink! (Dock är nog kokosolja snäppet bättre)
      Sedan blir ögonfransarna torra av vattenfast mascara, så det kan vara därför de går av.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *