Ett glatt inlägg

Innehåller annonslänkar

Nu ni mina fina bloggläsare nu kör vi ett glatt inlägg för inatt fick jag sova 10 timmar och vaknade pigg som en lärka. Jag säger bara sömn är underbart.

Ni var många som kollade instagram och såg att jag fyndade en vas för 75 kr på Hjärta till Hjärta i Kisa. Ibland hittar man något man gillar, men oftast inget. Jag behöver ju inte så mycket när jag bor litet, men jag lämnar också in mycket just här. Jag söker tavlor just nu. Jag ska åka omkring och kika efter det. Vi ska tapetsera i sommar men jag vill ha lite mer tavlor från loppis.

När jag kom hem och hade handlat mat var vädret helt underbart så jag tog min lunch på bryggan. Köpte en sallad på Ica idag. Kalle äter på restaurang varje dag på jobbet så om jag är borta unnar jag mig alltid lunch ute. Idag fick den dock flytta med hem och den här utsikten älskar jag.

Jag har jobbat i trädgården. Den här årstiden kör jag sten, sand, makadam mm och förbereder marken. Vi har ju slätat ut gräsmattan en del och jag gör allt för hand. I vår får vi staket så då ska jag börja med trädgården på ovansidan. Nu jobbar jag på sjösidan.

Vasen passar bra i vårt hem, blå och vitt som jag älskar så mycket.

Ni frågade också om blusen, den har jag i medium här

Nu ska jag ha en skön kväll tillsammans med Kalle. Vi har druckit kaffe och pratat en stund som vi alltid gör när han kommer hem och sedan ville han sova en kvart och det behövde inte jag.

Ta hand om er, imorgon ska vi göra något väldigt mysigt med några vänner till oss.

Kram Lotta

Vårnyheter

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Ett glatt inlägg”

  1. Där du fyller ut ska du ha gräsmatta sen eller ska det bli grus med nån typ av singel? Kul att höra hur du gör för håller på med en del av trädgården där det måste fyllas upp. Och i stort för hand, bara gruslass som får komma sen. Men finns lite olika info om hur det ska göras och hur stabilt det måste vara under.
    Vasen jättefin, hade gärna haft den:-)
    Trevligt helg!

    1. Hej, jag har fyllt upp med singel och se3dan jord för att göra gräsmatta. Det känns som jag behöver fylla på med mer jord i år. På framsidan av huset ska vi lägga sten, fixa parkering med kantsten och sedan fortsätta göra ordning trädgården mot vägen. Den sidan har jag inte börjat med men där kan det nog bli någon stig med singel.
      Kram 🌸🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *