Ett fokus i taget

Det är lite kallare idag men det spelar ingen roll för mig för jag ska jobba lite mer denna veckan. Sedan har jag planterat in lite ärenden också. Har flera olika presentkort i stan/Linköping som jag inte utnyttjat. Blev nöjd med lamporna men glödlampan/solcell lös inte så mycket. Vi ska fixa el framöver men inget bråttom behöver knappt något lyse där ute då vi har massor andra lampor utomhus och tänder ljus. .

Ljusstakar så fina i olika höjder här

Men vi får se lite för energin ska läggas på mitt jobb i klädaffären så får jag se hur mycket energi som finns kvar. Jag har bokföring som måste göras ikväll kom ja på också, gud en månad går så fort så den måste skickas och in. När jag är på mitt andra jobb då fokuserar jag bara på det och glömmer resten och det är en bra strategi för mig. Ett fokus i taget.

Förr kunde jag bli mer stressad av att bli klar med projekt. Att jag hade flera tusen av er som satt och väntade på att jag skulle visa upp hur det blev när jag är klar. Nu vill jag inte bli klar. För jag har lärt mig att jag mår bra av resan, av pirret att längta och fixa och planera. Det blir aldrig klart eller perfekt. Det ger också en skön känsla, det finns inget som måste gå fort.

Min mamma har perfekt jämt, både ute och inne. När jag var ung trodde jag att det var så det skulle vara, men det får vara perfekt liv för henne men inte för mig. För mig är inte det ett prefekt liv, jag tänker leva mitt liv där jag kan ha hur stökigt som helst och kanske inte blir klar så snabbt för det är inte målet. Stöket visar jag inte här, men oj vad det finns överallt.

Klänning här och tröja här

Nu ska jag åka och jobba och sälja kläder, det ska bli så kul. Idag ska jag byta kläder på lite dockor osv. Tack till dig som tipsade om Hoka skorna, har ju tänkt länge att köpa dem och nu blev det av. Grymt sköna. Jag ska skaffa mig ett par att gå i också när jag promenerar.

I veckan som kommer ska det köpas elkablar till lamporna och ljusslingan ska upp över spabadet. Lite då och då när man har tid och lust. Jag är lite sugen på lite nya krukväxter här inne också och köpa en cykelpump så jag kan börja cykla till jobbet i sommar.

Nu ska jag sätta fart här med frukost 🌸

Kram Lotta

Fina kjolar här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Ett fokus i taget”

  1. Så sant och viktigt med ett fokus i taget. Den här veckan är jag ledig för att förbereda till sonens student men tankarna är ändå på jobbet. Tack för påminnelsen, nu ska det bara vara fokus på fredagens festligheter istället 😊
    Ha en fin vecka!

  2. Maria Hellman

    Åh vad roligt att du gillade tipset om Hokaskorna! Ja de är de skönaste jag vet. Vill inte ha något annat på fötterna. Har vandringskängor också och de är lika sköna dem! Ha en fortsatt fin vecka och hoppas din hälsporre blir bättre. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *