En tur till Linköping city

Innehåller annonslänkar

Igår var jag på stan som jag säger och då brukar det vara Linköping jag tänker på. Här har man varit så mycket i perioder och ni som följt mig i 15 år ni vet att jag åkt dit för att färga brynen, fixa håret, handlat inredning. Det var där vi gick när Elin var sjuk, när hon tappade håret och fick peruk osv. Jag har även bott där som ung innan barnen kom och även gått gymnasiet i Linköping.

Men Linköping har tappat sitt intresse för mig. Granit hade dock kommit som var jättefint men sedan är det inte så mycket spännande att titta på där och jag blev mer trött av att gå i Linköping än att gå i andra små städer. Det sitter troligtvis kvar någon stress där som inte riktigt vill försvinna och det känns mer stort och opersonligt för mig.

Jag trivs så bra med de små ställena nu där jag bor eller så åker jag gärna till Västervik eller Vimmerby istället. Ska jag åka till Linköping blir det bara någon enstaka butik i utkanten men visst kommer jag åka ofta dit för att umgås och göra saker med mina barn. Linköping har alltid varit en favoritstad för mig men jag har blivit äldre och söker något annat nu.

Men att vara med Elin och träffa henne var supermysigt och vi älskar ju mysiga ställen så vi har bokat att åka till Öland under skördemarknaden tillsammans, det kommer bli en resa att längta efter.

I Linköping gick och tittade på en magväska med snygg rem men hittade ingen. Jag ska kolla lite var jag har hemma men har nog ingen väska i den storlek som jag letar efter men i så fall kan man köpa till ett sånt här fint band istället.

Den butiken som inspirerar mig mest och som jag alltid hittar mest hos är Hemtex. Det här porslinet tex var superfint. De skyltar fint och har alltid fina nyheter.

Jag blev också väldigt förtjust i de här lakanen, så snygga och på halva priset nu.

De hade även halva priset på kuddfodral så den här kudden var en riktig Lotta kudde.

Kudde här

Om jag nu skulle köpa en lite dyrare filt så var den här helt underbar.

Eller den här och riktiga Lotta färger. Skulle bli superfin i mitt sovrum eller vardagsrum. Tycker väldigt mycket om grått , beige och blått som ni vet.

Letar man en stor väska till tex stranden så var de här perfekt.

Jag gillade den här ljuslyktan också som fanns i flera storlekar och skulle bli fina i mitt växthus. Jag köpte bara servetter men ska hem och uppdatera lite vad jag har. Jag är lite duktigare på att tänka efter innan jag handlar nu för tiden och så bor vi så mycket mindre. Efter flytten är jag ganska trött på prylar men längtar efter att tapetsera, måla och slipa golvet i vardagsrummet och efter det kanske lite nya tavlor osv.

Hemma hos Elin fick jag gosa med mitt lilla barnbarn 🙂 Pettson och Lilla My fick vara hemma när vi gick på stan och det går så bra. Pettson blir lite ivrig när han kommer till stan och ser allt folk först men sedan är han jätteduktig på att gå ut och gå. Han är aldrig med in till innerstaden men han går i området där Elin bor och vi promenerar vid ån.

Hemma hos Elin och Karl är det så fint i varje hörn men hon drömmer om ett radhus eller ett litet hus på landet och det kan man ju förstå. Jag var 24 när vi köpte vårt första radhus i Tallboda och 25 när vi fick Elin och köpte stora huset som nu är sålt.

Elin hon har Glossybox varje månad så hon delar med sig av lite krämer även till mig. Nu ska jag prova den här och den här krämen och så min favorit foundation som hon inte använder och ett nytt schampoo. Snällt av henne att ge lite till mig, behöver aldrig köpa krämer längre bara nytt smink.

Vid lunch ska jag till frissan så jag tänkte hinna klippa gräset och bli skitig innan det så kan jag vara fin i håret i eftermiddag. När Kalle kommer hem ska vi gå en stund till skogen och kolla efter svamp. Imorgon ska jag ha trädgårdsdag hela dagen och vara i skogen då med, det är allt jag längtar efter. Vi behöver kanske åka och köpa cement och lecablock också och jag behöver måla klart växthuset så mycket jag kan så det är helgens projekt.

Ha en fin dag 🌼

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”En tur till Linköping city”

  1. Carina Bengtsson

    Jag älskar oxå Hemtex. Det är nog en av de gå butiker som jag åker till. Alltid så mycket fint men det är svårt att köpa nytt hela tiden. Det får liksom inte plats. Men det är roligt att titta och få inspiration.
    Kram 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *