En dag som hade allt

När man blir äldre värdesätter man ännu mer att ha sin familj omkring sig. Jag är så glad att jag kan vara med och göra roliga saker bara här omkring och i år vill jag åka lite roliga event. Så igår åkte Kalle och jag till barnen. Philip, Elins pojkvän Karl och Kalle gick på ölmässan och jag och Elin tog en promenad med Pettson runt ån.

När vi kom tillbaka så blev det lunch och kaffe innan jag skulle träffa mamma.

Det är ju så fint i din här lägenheten för vi målade ju och gjorde ordning överallt. Elin och Karl planerar radhus framöver och då vill Philip ta över den här lägenheten. Ja vi får se vad som sker, allt kan hända har man ju lärt sig 🙂

Ser ni att det är vår gamla soffa, matt och tvbänk som blev toppen där hos dem. Philip har ju fått många saker av oss också men mest köksgrejer.

Sedan var det dags att möta mamma för att åka till Peter Pan. Elin och min bonuspappa åkte på shopping.

Glad att jag har en pigg mamma som kan följa med på saker så man får uppleva tillsammans.

Peter Pan var så där tycker jag. Tycker att Pernillas egen show var mycket bättre. De är ju roliga skådespelare men jag är kanske svårskrattad, vad vet jag.

På kvällen följde sonen med och vi lagade mat, spelade gitarr och tittade på melodifestivalen. Idag ska vi pimpla och grilla och jag ska nog fortsätta köra grus, Jag ska fota lite med för många vill se förebilder.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”En dag som hade allt”

  1. Åh nej, ska se Peter Pan om några veckor men har ändå förhoppningen kvar om en skrattfest 😊
    Njut av din mamma så länge du bara kan. Förlorade min i demens för bara en dryg månad sen 🥲
    Låter som du hade en supermysig helg 🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *