En dag med lust

Innehåller annonslänkar

Det är skillnad nu när jag börjat jobba lite i klädaffären. Dagarna här hemma känns mer värdefulla samtidigt som jag älskar dagarna i butiken på Sandströms. Lite av både känns som en fin kombination så idag njuter jag av dagen så mycket.

Lite nya kläder på rea här

De var här och putsade våra fönster igår. Det tog 1.5 timme på 2 personer och nu glänser det i varje hörn och solen glittrar så fint från sjön in i huset. Det är verkligen så värt att ta hjälp med det. Jag känner mig så lycklig av rena fönster och öppnat köksfönstret nu när jag skriver till er. I år ska vi ta bort alla innanfönster och det blir underbart fint nu när de är putsade.

Jag har en dag av lite olika pyssel. Några gurkor ska ner i krukor, jag ska sätta en clematis ut med boden som ska få klättra där så det blir lite mysigt och vackert. Några lavendel ska ner i köksträdgården, tvätt ska vikas, det ska vattnas, jag se om jag kan laga min symaskin och sy dukar, kanske dreja lite på bryggan osv En dag med lust.

Mina lakan och kuddar är gamla men finns massa fint här

Jag är så tacksam för kombinationen i mitt liv nu. Mina nya intressen, mitt nya jobb, mina nya plats som nu är helt hemma. Lagom med människor omkring mig, min familj osv. Livet har varit tufft i perioder men just nu befinner jag mig på en väldigt lugn och fin plats i livet. Jag har allt jag hade innan men i en annan skala och mindre av allt där jag orkar och hinner med det som känns viktigt. När kom hit var jag väldigt vilsen och trött, men nu har jag hittat mig, den jag vill vara nu och det jag tycker om just nu.

Tack till dig som läser här, för du tar del av mitt liv ❣️och mina tankar. Nu ska jag ut och pyssla i trädgården med katt och hund för sedan väntar jobb i klädaffären några dagar.

Kram Lotta

Grön klänning här . ljusblå här , blommig här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”En dag med lust”

  1. Jag tänker också att det nog är värt att ta hjälp av professionella fönsterputsare. Så blir det bra direkt och jag slipper de där flammorna som gärna blir.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *