Efter tre veckor

Efter tre veckor är det dags igen att jobba på i klädaffären på Sandströms. Nu ska personalen börja ha semester så då hoppar jag in lite. Jag ska också ha semester i sommar, 5 veckor lediga veckor från butiken men aldrig från er ❣️

Jag glömmer bort att ni är så många här inne på bloggen så igår kraschade vi Tuxers hemsida 🙂 men kul att ni gillar mina samarbeten som jag väljer genuint ut. Jag jagar ingenting, mailar inte folk och ber om saker osv men när företag hittar mig som jag genuint gillar så blir det bra. Tuxer använder jag nästan dagligen när jag är i trädgården och ni känner ju mig nu. Vet hur jag är, vad jag tycker om osv

Jag får alltid höra av min frisör att jag har ett så friskt hår. Mycket hår och det betyder att jag mår bra. Jag har det här schampoot som jag tycker är jättebra. Får att få lyster i ansiktet på sommaren så har jag den här complexion rescue. Den är dyr men så bra. Har försökt hitta andra men hittar inget bättre, i färgen vanilla. Sedan den här på ögonbrynen i soft brown. Älskar den. Idag ska jag kika på läppstift på jobbet i glada färger. Har mest brunt hemma.

Det är roligt att få dagar när man får klä upp sig. På jobbet får man vara fin för man ska sälja kläder så det är roligt, men sedan behöver man inte vara uppsminkad eller klä upp sig till tårna. Kläderna jag visar här ofta från Cellbes säljs också oftast på mitt jobb.

Klänningen här ska jag nog ha på midsommar också, den är slutsåld i beige såg jag men fanns en i svart här och kofta här. Jag köpte i både vitt och beige för det är toppen att ha några fräscha i ljusa färger. Skor här . Jag väntar på mina nya blommiga mobilfodral, kanske de dyker upp idag. Trosor under klänning på sommaren kan jag varmt rekommendera de här. Älskar dessa när jag jobbar och blir inte varmt.

Idag ska Kalle åka och köpa trallvirke till altanen sedan i helgen ska vi bygga men också åka på restaurang och unna oss lite. Lite av allt, som livet är som jag brukar säga. Vi måste köpa sladd också så vi kan få upp de här taklamporna.

Ta hand om er ❣️

Kram Lotta

Andra fina sommarklänningar här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Efter tre veckor”

  1. Hej Lotta
    Tack för dina bra tips för hårvård! Jag håller med din frisör ditt hår ser verkligen friskt och kraftigt ut. Men använder du några stylingprodukter i ditt hår, isf vad?
    Och dina klädtips gillar jag Så mycket fint du tipsar om 🥰
    Kram 🩷

  2. Ohh klänningen påminner väldigt om två jag har en i samma beige och en i cerise. Så fina, gillar det tyget. Snygg koftan är

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *