Det blev en liten lista

Hej alla fina bloggläsare!

Blir alltid så glad att kolla in här och ser att det finns många som läser varje dag. Jag skrev en liten lista i helgen för allt vi behöver göra och vi har hunnit en del av det. Idag får det bli jobb vid datorn för mig så det ska jag starta med och sedan ska allt som kom hem från båten ska packas undan, bokföring ska göras, jobb ska skickas in och om vi hinner så ska innanfönstren in.

Imorgon kommer min vän Jenny hit och ska sova över så då ska jag fixa lite för det. Det blir ingen keramik imorgon men jag såg så fina julsaker som jag funderar på om jag kan göra själv istället.

Nu önskar jag er alla en fin höstdag. Här blåser det som tusan men några hundpromenader ska vi såklart få till.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *