Älskar mitt jobb som är lagom

Godmorgon godingar, hade tänkt dela lite tankar med er men då krävs det lite mer tid att sitta vid datorn och det har jag inte så vi kör ett vanligt blogginlägg. Jag gillar mest att skriva till er när jag känner att jag delar med mig av en tanke som kan vara värdefull för er, men samtidigt är ni många som tittar in här vara för att se det vanliga livet och få lite olika tips.

Här hemma har jag satt ihop lite olika färger på blommor och växter men har samma färg på kruka, det håller ihop lite i alla fall. Önskar att jag var en duktig loppistjej som hittade fynd men det är jag inte. Vill ha mer gamla bord som man kan ställa ute osv.

Igår hade jag en sådan rolig dag på jobbet med att gå och plocka, skylta om och ta hand om alla kunder på damavdelningen. Älskar det och tänker att det är inte klokt att man kan få betalt för det här. Men att jobba sådär lagom mycket med olika saker gör ju att det blir roligt. Jag är en lite rastlös person i grunden som gillat olika saker och jag är glad att jag kan kombinera allt nu fast jag varit och är i min gamla utmattning.

Men sedan igår när jag kom hem var jag så trött för min hjärna får så mycket intryck i att jobba så då orkar jag inte ett skit mer. Fast det där är olika och olika dagar också. Så här på sommaren är det så mycket som händer runt omkring en och så planera framåt att vi ska ha en fest här osv. Men jag mår bra och känner mig nöjd och glad att klarar så mycket men också mycket som jag bara skiter i på kvällarna för jobbet är viktigast just nu.

Jag har inte den energin jag hade för 10 år sedan och det är okej. Att vara snäll mot sig själv är nog den viktigaste uppgiften man har så man kan ge energi och glädje även till andra. Jag skulle aldrig klara av att jobba heltid i affären, det är bara när det blir så här ibland som det funkar.

På Sandströms har vi så mycket snygga kläder som det här setet och så har mitt nya mobilfodral kommit från roarsweden som jag blev väldigt nöjd med, köpte ett annat somrigt också.

Idag ska Pettson till sin dagmatte så jag ska ta och åka snart och så ni frågade om mina snygga champagne och vinglas så finns det här och här ( men de har blivit så dyra ) Skulle behöva några mer nu när jag ska ha fest.

Sånt som jag tycker är snyggt här, här , här och den här väskan

Ha en toppenfin dag 🥰

Kram Lotta

Annat snyggt från vila, väska här , kjol här , blus här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *